Σούπερ γιαγιά ξεγέννησε το εγγονάκι της μέσα στο... αυτοκίνητο!

Σούπερ γιαγιά ξεγέννησε το εγγονάκι της μέσα στο... αυτοκίνητο!

Φωτογραφία από Ker-Fox Photography

Η 24χρονη Lorien Williams στάθηκε τυχερή πάνω στην ατυχία της καθώς είχε στο πλευρό της την μητέρα και την αδερφή της, όταν γέννησε απροσδόκητα μέσα στο αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν καθ' οδόν για το μαιευτήριο.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο. Όταν έσπασαν τα νερά της Lorien η μητέρα της και η αδερφή της ανέλαβαν να την πάνε στο μαιευτήριο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής όμως συνειδητοποίησαν ότι δεν θα έφταναν εγκαίρως. 

Η αδερφή της Lorien σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και κάλεσε ασθενοφόρο, όσο η μητέρα τους εκτελούσε χρέη... μαίας.

«Ήταν μια πολύ έντονη εμπειρία για εμένα. Φοβόμουν πολύ τόσο για την κόρη μου, όσο και για το μωρό. Προσπάθησα όμως να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Όταν γεννήθηκε η εγγονή μου ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένος γύρω από τον λαιμό της, αλλά τoν ξέμπλεξα και η μικρούλα άρχισε να κλαίει. Την έδωσα στη μαμά της και μπόρεσα επιτέλους να αναπνεύσω και χαρώ.»

Λίγο αργότερα έφτασε το ασθενοφόρο και η Lorien και το νεογέννητο μωρό της μεταφέρθηκαν γρήγορα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Έξι μήνες μετά, όταν μιλάει για την επεισοδιακή γέννηση της κόρης της, η νεαρή μητέρα νιώθω ευγνώμων που είχε δίπλα της τη μαμά της. «Όλο αυτό μας έφερε ακόμα πιο κοντά! Δεν θα ήξερα τι να κάνω χωρίς εκείνη».

Πηγή: walesonline.co.uk

v