10χρονη «μαία» ξεγέννησε τη μαμά της στο σπίτι όσο περίμεναν το ασθενοφόρο!

10χρονη «μαία» ξεγέννησε τη μαμά της στο σπίτι όσο περίμεναν το ασθενοφόρο!

Πριν από ένα μήνα η Miracle Moore, η οποία είναι μόλις 10 ετών, έγινε μεγάλη αδερφή για μία ακόμα φορά. Μάλιστα, όχι μόνο υποδέχτηκε με χαρά το μικρό της αδερφάκι, αλλά το ξεγέννησε κιόλας!

Τα νερά της Viola Moore έσπασαν 3 εβδομάδες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετού, όσο βρισκόταν στο σπίτι με τις δυο κόρες της, την 10χρονη Miracle και την 5χρονη Taylor.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Miracle αποδείχθηκε «τέρας ψυχραιμίας». Πρώτα καθησύχασε τη μητέρα της που είχε πανικοβληθεί και έπειτα κάλεσε ασθενοφόρο. «Πονούσε πολύ και φοβόταν! Έπρεπε οπωσδήποτε να την βοηθήσω», είπε.

Το ασθενοφόρο ωστόσο, δεν έφτασε έγκαιρα και η μικρή αναγκάστηκε να... ξεγεννήσει τη μητέρα της, ακολουθώντας τις οδηγίες που της έδωσαν στο τηλέφωνο οι νοσοκόμοι στα επείγοντα.

Όλα πήγαν περίφημα και η Jayla γεννήθηκε υγιής και σε πολύ καλά χέρια!

«Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για την πρωτότοκή μου. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτήν», είπε η μητέρα των τριών κοριτσιών.



Η Miracle είπε ότι η όλη εμπειρία την έκανε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνει γιατρός, αλλά προς το παρόν την ενδιαφέρει να πάρει καλούς βαθμούς στα μαθήματα του σχολείου.

Πηγή: kfvs12.com

v