«Ένα αγοράκι κάλεσε όλα τα παιδιά της τάξης στο πάρτι του εκτός από τον γιο μου»

«Ένα αγοράκι κάλεσε όλα τα παιδιά της τάξης στο πάρτι του εκτός από τον γιο μου»

Αν είσαι ενήλικας και δεν σε καλούν σε ένα πάρτι ή μια έξοδο, το πιθανότερο είναι πως θα ανακουφιστείς και θα περάσεις ένα ήσυχο βράδυ στο σπίτι σου. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά τραυματικό όταν είσαι παιδί και ξέρεις ότι είσαι ο μοναδικός  στην τάξη που δεν έλαβε πρόσκληση για το επικείμενο πάρτι γενεθλίων.

Μια μαμά μοιράστηκε στα social media την ταραχή της όταν ο οκτάχρονος γιος της γύρισε σπίτι κλαίγοντας επειδή ήταν το μόνο παιδί στην τάξη που δεν έλαβε πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων που θα γινόταν το επόμενο Σάββατο. Συγκεκριμένα, είπε:

«Εχθές, ο οκτάχρονος γιος μου ήρθε σπίτι κλαίγοντας επειδή ένας συμμαθητής του, ας τον πούμε Μάνο, μοίρασε προσκλήσεις για το πάρτι του σε όλα τα παιδιά της τάξης  εκτός από εκείνον. Όταν ο γιος μου ρώτησε τον Μάνο γιατί δεν έλαβε πρόσκληση, εκείνος απάντησε με ένα ειρωνικό χαμόγελο "επειδή δεν ήσουν στη λίστα των καλεσμένων".

Ο γιος μου και ο Μάνος τα πάνε καλά όταν είναι οι δυο τους αλλά ο Μάνος του φέρεται σκληρά όταν είναι με τους φίλους του. Δεν με νοιάζει που δεν τον κάλεσε, είναι το πάρτι του και μπορεί καλέσει όποιον θέλει. Ωστόσο, το βρίσκω σκληρό να αποκλείει ΜΟΝΟ τον γιο μου απ' όλα τα παιδιά, ειδικά αν σκεφτείς ότι δυσκολεύεται ήδη να ταιριάξει και να κάνει παρέες. 

Παρόλο που είναι ένα έξυπνο και ευγενικό παιδί, δεν τον συμπαθούν ιδιαίτερα επειδή αγαπά τα άλογα και έχει πάθος με τα παλιά τραγούδια. Ανησυχώ πως μετά από αυτό το περιστατικό, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για εκείνον στο σχολείο. Πονάει η καρδιά μου όταν σκέφτομαι ότι τη Δευτέρα θα του μιλάνε όλοι επιδεικτικά για το πάρτι κι εκείνος θα στεναχωριέται που το έχασε. 

Δεν θέλω να το κάνω ακόμα μεγαλύτερο θέμα απ' ότι είναι, κυρίως για να μην το μεγαλοποιήσει και το παιδί μου, αλλά σκέφτομαι να μιλήσω στον δάσκαλο και στον διευθυντή του σχολείου και να τους ζητήσω να αλλάξουν την πολιτική τους σχετικά με τη διανομή προσκλήσεων σε πάρτι».

Από τότε που μοιράστηκε τις ανησυχίες της, η ανάρτηση της γυναίκας έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 σχόλια μέχρι σήμερα και, απ' ότι φαίνεται, είναι αρκετοί οι γονείς που συμμερίζονται τον πόνο και την ανησυχία της. 

Πηγή: mirror.com

v