Προωράκι πάει για πρώτη φορά σπίτι του μετά από 190 μέρες στο νοσοκομείο

Προωράκι πάει για πρώτη φορά σπίτι του μετά από 190 μέρες στο νοσοκομείο

Για «ένα μικρό θαύμα» κάνουν λόγο οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι γονείς ενός μικρού αγοριού που, αν και γεννήθηκε πρόωρα και είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει, τα κατάφερε και παίρνει, επιτέλους, εξιτήριο.

Ο Giorgio γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 2022 στις 23 εβδομάδες κύησης και ζύγιζε κάτι λιγότερο από ένα κιλό. Σύμφωνα με τους γιατρούς του, οι πιθανότητες να επιβιώσει ήταν μόλις 20-50% αλλά το θαύμα έγινε!

Μετά από πολλαπλές επιπλοκές, χειρουργικές επεμβάσεις και λοιμώξεις τους τελευταίους έξι μήνες, ο Giorgio ζυγίζει πλέον 9 κιλά και είναι έτοιμος να πάει πρώτη φορά στο σπίτι του. 

«Είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι! Περιμέναμε πώς και πώς αυτή τη στιγμή αλλά νομίζαμε ότι δεν θα έρθει ποτέ... Με βλέπετε να κλαίω αλλά σας διαβεβαιώ ότι πρόκειται για δάκρυα χαράς. Ποτέ δεν έχω χαρεί περισσότερο στη ζωή μου», δήλωσε η Estefania Alvarado, η μητέρα του Giorgio και προσθέτει: «Είδα τους ανθρώπους του νοσοκομείου να τον φροντίζουν  σαν δικό τους παιδί, Ξέρω ότι τον αγαπούν πραγματι8κά και τους χρωστώ τα πάντα».

Οι γιατροί του μικρού Giorgio καθώς και σύσσωμο το προσωπικό, συγκεντρώθηκαν στον προθάλαμο του νοσοκομείου διοργανώνοντας μία μεγάλη γιορτή για να αποχαιρετήσουν τον μικρό τους ασθενή.

Πηγή: wrtv.com

v