«Μεγαλώνω τους γιους μου έτσι ώστε να γίνουν καλοί σύντροφοι και μπαμπάδες»

«Μεγαλώνω τους γιους μου έτσι ώστε να γίνουν καλοί σύντροφοι και μπαμπάδες»

Μια ευτυχισμένη αγορομάνα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να γίνον στο μέλλον οι γιοι της καλοί σύζυγοι και μπαμπάδες.

«Είμαι αγορομάνα και λατρεύω τους γιους μου με όλη μου την ψυχή. Θα έκανα τα πάντα για εκείνους και γι' αυτό θέλω να τους μεγαλώσω έτσι ώστε να γίνουν καλοί σύντροφοι και μπαμπάδες.

Τους μαθαίνω καθημερινά πώς να σέβονται και να είναι ευγενικοί απέναντι στις γυναίκες. Όταν βγαίνουμε έξω και υπάρχει η ευκαιρία να κρατήσουν την πόρτα, τα αγόρια μου ξέρουν ότι οι κυρίες πάντοτε προηγούνται.

Τα αγόρια μου σέβονται τους πάντες, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία, το χρώμα του δέρματός τους κ.λπ. Είναι ευγενικά με όλους, επειδή εγώ είμαι ευγενική με όλους. Επειδή ο πατέρας τους είναι ευγενικός με όλους.

Τα αγόρια μου γνωρίζουν ότι πρέπει να εκτιμουν και να σέβονται τις γυναίκες και αυτό επειδή βλέπουν τι σχέση έχουμε με τον πατέρα τους.

Ξέρουν ότι οι γυναίκες αξίζουν καλοσύνη και αγάπη και ότι η δύναμη δεν είναι πάντα σωματική, αλλά και ψυχική.

Οι γυναίκες αξίζουν ρομαντισμό, φιλία και στοργή. Είναι ίσες, αλλά διαφορετικές.

Τα αγόρια μου γνωρίζουν ότι το σώμα μου μεταμορφώθηκε για να τα φέρει σε αυτόν τον κόσμο. Ξέρουν ότι η δύναμή μου ως μαμά τους είναι μέρος της δύναμης που έχω ως γυναίκα. Το ξέρουν αυτό επειδή βλέπουν εμένα και κάθε άλλη γυναίκα στην οικογένειά μας που τα έχει φροντίσει και τα αγαπάει.»

Πηγή: herviewfromhome.com

v