Οι παλιές φιλίες είναι σαν τις παλιές αγάπες - δεν τις ξεχνάς ποτέ!

Οι παλιές φιλίες είναι σαν τις παλιές αγάπες - δεν τις ξεχνάς ποτέ!

Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε και είναι αναντικατάστατο κομμάτι στη ζωή μας. Κάποιες φορές ωστόσο, καθώς μεγαλώνουμε και οι υποχρεώσεις αυξάνονται χάνουμε την επαφή που είχαμε και χανόμαστε. Δεν σημαίνει ότι δεν τους αγαπάμε, ούτε ότι δεν μας λείπουν... Άλλωστε, είναι σαν τις παλιές αγάπες -δεν ξεχνιούνται ποτέ.

 Το τρυφερό κείμενο μιας αναγνώστρια είναι ιδανικό για να αφιερωθεί σε εκείνους τους παλιούς φίλους που μοιράστηκαν μαζί μας απίθανες και ανέμελες στιγμές.

«Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τις παλιές φιλίες… Λέγονται παλιές γιατί η ζωή μας, απ’ ένα σημείο και μετά, έγινε περίπλοκη. Δουλειά, γάμος, παιδιά και ένα τσουβάλι από προκλήσεις διεκδικούν όλο μας τον χρόνο.

Καθώς μεγαλώνουμε, κάποιες φιλίες που, παλιότερα ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, ξεθωριάζουν και μπαίνουν στο παρασκήνιο. Δεν τους ξεχνάς ποτέ όμως...

Γιατί είναι ξεχωριστό να έχεις στη ζωή σου έναν άνθρωπο που θυμάται εκείνο το καταπληκτικό αποκριάτικο κοστούμι που φορούσες στην πέμπτη δημοτικού. Που ξέρει ποιος ήταν ο πρώτος σου έρωτας και πόσο πολύ πόνεσες όταν χώρισες.

Οι παλιοί φίλοι ξέρουν τα κουμπιά μας και ξέρουν πώς και πότε να σου μιλήσουν όταν δεν είσαι στα καλά σου. Καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον με ένα βλέμμα. Είναι λογικό...  Έχετε περάσει τόσα πολλά μαζί.

Μπορεί πλέον να έχετε απομακρυνθεί και να μην ταιριάζετε τόσο πολύ στον τρόπο ζωή σας, όμως, πάντα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. Κακά τα ψέματα, σε ποιον δεν λείπουν αυτά τα παλιά φιλαράκια....

Ο χρόνος είναι αμείλικτος και δεν γυρνάει πίσω. 

Αυτό που μπορείς να κάνεις και εσύ και εγώ, όμως, είναι να στείλουμε ένα μήνυμα ή να πάρουμε ένα τηλέφωνο εκείνο τον φίλο ή εκείνη την φίλη που τόσα ζήσαμε μαζί τους και να θυμηθούμε τα παλιά έστω και για λίγο. Και είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε πολλά να πούμε!»

v