Σούπερ μαμά γέννησε σε ασανσέρ μαιευτηρίου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Σούπερ μαμά γέννησε σε ασανσέρ μαιευτηρίου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Μια σούπερ μαμά από την Αμερική που ακούει στο όνομα Perez, είχε έναν από τους πιο σύντομους και απρόσμενους τοκετούς που έχουμε ακούσει! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η ετοιμόγεννη γυναίκα έφτασε στο μαιευτήριο με το αυτοκίνητο. Στην είσοδο την παρέλαβε ένας ο Eli Davila, ένας από τους φύλακες του νοσοκομείο, την έβαλε να καθίσει σε ειδικό καροτσάκι και τη συνόδευσε στο ασανσέρ για να την μεταφέρει στην αίθουσα τοκετού. 

Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια. Η σούπερ μαμά γέννησε μέσα στο ασανσέρ του μαιευτηρίου, με τη βοήθεια του κ. Davila, μέσα σε λίγα λεπτά!

«Δεν είχα καμία ιατρική εκπαίδευση», είπε αργότερα ο Eli Davila. «Ήταν από αυτά που βλέπεις στην τηλεόραση και, όταν σου συμβεί, απλά το κάνεις πράξη. Η Perez γέννησε το μωρό της μέσα σε λίγα λεπτά και το νεογέννητο κοριτσάκι άρχισε να κλαίει. Η μαμά του, αφού το ηρέμησε, μου είπε πως όλα θα πάνε καλά και πως τα χειρότερα πέρασαν». 

Μαμά και κόρη έλαβαν την απαραίτητη φροντίδα μετά τον τοκετό και χαίρουν άκρας υγείας. Όσο για τον φύλακα, που είναι πατέρας δύο παιδιών, είπε πως νιώθει την μικρούλα που ξεγέννησε σαν το τρίτο παιδί του.

Πηγή: briefly.co.za

v