«Ο γάμος μας μετρά 31 ευτυχισμένα χρόνια επειδή παντρεύτηκα την καλύτερή μου φίλη»

«Ο γάμος μας μετρά 31 ευτυχισμένα χρόνια επειδή παντρεύτηκα την καλύτερή μου φίλη»

Ποιος να το περίμενε πως θα μας έδινε μαθήματα σχέσεων ένας σταρ του Χόλυγουντ, και μάλιστα το είδωλο των νεανικών μας χρόνων! Κι όμως, ο ηθοποιός Ρομπ Λόου είναι παντρεμένος εδώ και 31 χρόνια με την Σέριλ και μας αποκαλύπτει πως το μυστικού ενός ευτυχισμένου γάμου είναι η φιλία.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1983 σε ένα ραντεβού στα τυφλά. «Πιστεύω ότι σίγουρα χρειάζεσαι τη φλόγα», είπε ο 59χρονος ηθοποιός στο επεισόδιο της Τρίτης του podcast του Bruce Bozzi, Table for Two.

«Πρέπει να διατηρείς τη φλόγα και τη χημεία όπως κάνω εγώ με τη Σέριλ», είπε αρχικά ο Ρομπ για να συνεχίσει: «Και αυτό έρχεται και φεύγει. Υπάρχουν στιγμές που λες, "μπα", και μετά υπάρχουν στιγμές που είσαι τρελός για κάποιον».

Ο άλλοτε μεγάλος γυναικοκατακτητής  κα η Σέριλ παντρεύτηκαν το 1990 όταν κατάφερε να αποτοξινωθεί και έκτοτε ζουν ευτυχισμένοι μαζί. «Ο γάμος είναι δύσκολος παντού, δεν είναι μόνο στο Χόλυγουντ - είναι παντού», παραδέχτηκε ο Ρομπ.

«Η Σέριλ ήταν και είναι η καλύτερή μου φίλη. Έτσι, αν παντρευτείς για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό τότε θα βρεθείς σε μειονεκτική θέση, γιατί η “φιλία” θα μείνει όταν τα υπόλοιπα θα φύγουν».

Ο Λόου πρόσθεσε ακόμα: «Ο κόσμος λέει ότι ο γάμος θέλει δουλειά. Δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται δουλειά, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι συγχώρεση και να έχεις πραγματικά επίγνωση τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις».

Πηγή: protothema.gr

v