Hard Rock® Athens: Breakfast with Bunny στις 9 Απριλίου!

Hard Rock® Athens: Breakfast with Bunny στις 9 Απριλίου!

Αθήνα, 4 Απριλίου 2023 – To Hard Rock Cafe Athens ανοίγει τις πόρτες του για άλλη μια φορά και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους εν όψει των Πασχαλινών εορτών, στο Breakfast with Bunny -9 Απριλίου - για να απασχοληθούν δημιουργικά, να γευτούν τα υπέροχα πιάτα του cafe και να βγάλουν απίθανες φωτογραφίες με τον Mr. Bunny & την Κοτούλα με τα αυγά!

Πιο συγκεκριμένα, ένα ξεχωριστό Κυριακάτικο μεσημέρι περιμένει τους μικρούς μας Roxtars από τις 12μμ-4μμ, γεμάτο με δημιουργικές δραστηριότητες. Ο Mr. Bunny & η Κοτούλα με τα σοκολατένια αυγά, υποδέχονται αυτό το Πάσχα τους μικρούς τους φίλους για να ζήσουν μια μοναδική Αυγοπεριπέτεια. Πάρτε τα καλαθάκια σας και ελάτε να βοηθήσετε την κοτούλα να βρει τα αυγά της. Να παίξετε Πασχαλινά παιχνίδια, να λύσετε τον γρίφο των χαμένων αυγών να φτιάξετε Πασχαλινά καλαθάκια και να μεταμορφωθείτε με face painting σε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε! Μετά την απασχόλησή τους, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απολαύσουν και ένα πεντανόστιμο παιδικό γεύμα, με επιλογές που θα ξετρελάνουν κάθε παιδικό ουρανίσκο και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς μικρούς γευσιγνώστες. Η είσοδος για κάθε παιδί είναι 15€ συμπεριλαμβανομένου του γεύματος.

Οι μεγάλοι της παρέας όμως θα έχουν και αυτοί την τιμητική τους μιας και θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα υπέροχα πιάτα που προσφέρει το Hard Rock Café Athens, μέσα από μια ευρεία ποικιλία από χορταστικά main courses, starters για προθέρμανση και πεντανόστιμα γλυκά. Για αυτούς που προσέχουν για να έχουν υπάρχουν και οι επιλογές glutten free σε main courses και desserts καθώς και οι vegetarian επιλογές.

Το Hard Rock Café Athens και το Breakfast with Bunny σας περιμένει για 1 μοναδική Κυριακή, μην το χάσετε!

Για δημοσιογραφικές πληροφορίες επικοινωνείτε με τον Τάσο Αναστασίου στο 210 6899500 ή [email protected] 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 210 3245170 ή στο [email protected]

Σχετικά με το Hard Rock®

Η Hard Rock International (HRI) είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες παγκοσμίως με εγκαταστάσεις σε 68 χώρες που εκτείνονται σε 253 τοποθεσίες και περιλαμβάνουν ξενοδοχεία, καζίνο, Rock Shops®, Live Performance Venues και καφέ. Η HRI ξεκίνησε, επίσης, μια κοινή επιχείρηση με την επωνυμία Hard Rock Digital το 2020, ένα διαδικτυακό αθλητικό βιβλίο λιανικής πώλησης και μια διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών. Ξεκινώντας με μια κιθάρα του Eric Clapton, η Hard Rock κατέχει σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο πολύτιμη συλλογή αυθεντικών μουσικών αναμνηστικών στον κόσμο με περισσότερα από 86.000 κομμάτια, τα οποία εκθέτονται στις τοποθεσίες της παγκοσμίως. Το 2021, η Hard Rock τιμήθηκε ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες για τη διαφορετικότητα/ποικιλομορφία από το περιοδικό Forbes, ως ο κορυφαίος εργοδότης για τις γυναίκες και ως ο κορυφαίος εργοδότης στη βιομηχανία ταξιδιών και αναψυχής, τυχερών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. Η Hard Rock χαρακτηρίστηκε, επίσης, ως εταιρεία με την καλύτερη διαχείριση στις ΗΠΑ από την Deloitte Private και την Wall Street Journal και ανακηρύχθηκε η κορυφαία μάρκα ξενοδοχείων στη μελέτη ικανοποίησης επισκεπτών της JD Power στη Βόρεια Αμερική για τα ξενοδοχεία, για τρίτη συνεχή χρονιά το 2021. Η μάρκα ανήκει στη μητρική εταιρεία HRI The Seminole Tribe της Φλόριντα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Hard Rock International, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hardrock.com ή shop.hardrock.com.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v