Mπαμπάς παρακολουθεί ατάραχος ποδόσφαιρο ενώ η γυναίκα του γεννά!

Mπαμπάς παρακολουθεί ατάραχος ποδόσφαιρο ενώ η γυναίκα του γεννά!

Η ημέρα του τοκετού είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας και χρειάζεται οπωσδήποτε τη συναισθηματική υποστήριξη του συντρόφου της για να τα βγάλει πέρα, κάτι που δεν συνέβη στην περίπτωση της Jane καθώς ο άντρας της ήταν «κολλημένος» στην τηλεόραση.

Η Jane ήταν απογοητευμένη και θυμωμένη. Όταν την έπιασαν οι πόνοι, συνειδητοποίησε ότι θα έπρεπε να πάει μόνη της στο νοσοκομείο. Κατάφερε να ντυθεί και να ετοιμάσει τις βαλίτσες της, ενώ προσπαθούσε να αγνοήσει τον πόνο των συσπάσεων. Ήλπιζε ότι ο σύζυγός της θα αντιλαμβανόταν τη σοβαρότητα της κατάστασης και θα τη συνόδευε, αλλά εκείνος παρέμενε προσηλωμένος στην τηλεόραση, καθώς έπαιζε η αγαπημένη του ομάδα.

Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, η Jane εισήχθη αμέσως και οι γιατροί ξεκίνησαν τη διαδικασία του τοκετού. Ο τοκετός ήταν μακρύς και επώδυνος, αλλά τα κατάφερε. Γέννησε ένα υγιές κοριτσάκι.

@amber_louisetilley He always said you best not go into labour when liverpool are playing😂 but look what happen, dw he did stop watching it guys when i was screaming #labour #birthstory #football #motherandson #dadsduringbirth #birthsetup #gasandair #fyp ♬ original sound - Tryfindmenow

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v