4χρονος που η μαμά του πεθαίνει από καρκίνο δέχτηκε το πιο συγκινητικό δώρο

4χρονος που η μαμά του πεθαίνει από καρκίνο δέχτηκε το πιο συγκινητικό δώρο

Πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές έχει ήδη το σπαρακτικό βίντεο της οικογένειας Χιούστον Όντλοζιλ στο TikTok, που έχει συγκινήσει το διαδίκτυο.

Η μητέρα της οικογένειας, Χέιλι, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και σε προηγούμενο βίντεό της προσπαθούσε να εξηγήσει στον γιο της Γουέστον ότι δυστυχώς πεθαίνει.

«Μια μέρα θα πάω στον Παράδεισο, όπου δεν θα νιώθω κανέναν πόνο, δεν θα κάνω εμετό και δεν θα νιώθω λύπη» λέει η μητέρα, ενώ υπενθυμίζει στον γιο της πως θα είναι εδώ ο μπαμπάς του για να τον φροντίζει, αλλά και η ίδια πάντα μαζί του, ακόμη και αν δε τη βλέπει.

Στο νέο βίντεο η Χέιλι δέχεται ένα δώρο από τη νοσοκόμα, η οποία βρίσκεται συνέχεια δίπλα της. Η Μάρτσι, όπως ονομάζεται, και ο ξενώνας με τον οποίο συνεργάζεται, πήραν στον άνδρα της, Τέιλορ, και τον γιο της τον Γουέστον δύο πολύ ιδιαίτερα δώρα.

Ο 4χρονος πήρε ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο θα του θυμίζει για πάντα την μαμά του.

Συγκεκριμένα, το αρκουδάκι έχει ενσωματωμένα τη φωνή και τον καρδιακό παλμό της Χέιλι και όποτε θέλει ο Γουέστον μπορεί να πατάει ένα κουμπί και να ακούει τη μαμά του να του μιλά.

@taylorodlozil 5/4/2023 Haley is stil fighting. Haley’s hospice nurse and hospice company got Weston a Build-A-Bear with Haley’s heart beat. Then they got me a printed copy of a recording of Haley’s heart beat. I control my emotions pretty well but this one got to me. We are so thankful for Marcie and Devotion Hospice. These are really meaningful gifts! #cancer #grief #sad #cry #sick #love #heart #family #jesus #memories #death #fyp ♬ Eyes Wide Open - Tony Anderson


Η συνομιλία που ακούγεται αφορά μια συζήτηση που είχαν, με τη Χέιλι να τον ρωτά πού θα βρίσκεται όταν δεν θα μπορεί να την νιώσει ή να την ακούσει, με τον Γουέστον να της απαντά πως θα βρίσκεται στην καρδιά του. Αμέσως μετά ακούγεται ο καρδιακός παλμός της.

Ο Τέιλορ έλαβε ως δώρο μία κορνίζα στην οποία είναι αποτυπωμένος ο καρδιακός παλμός της γυναίκας που αγάπησε, παντρεύτηκε, απέκτησε ένα παιδί μαζί της και πάνω απ’ όλα στήριξε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Η κορνίζα γράφει: «Πάντα στο μυαλό μου. Για πάντα στην καρδιά μου».

Πηγή: star.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v