Τι σημαίνει να είσαι μαμά; 5 διάσημες μαμάδες απαντούν

Τι σημαίνει να είσαι μαμά; 5 διάσημες μαμάδες απαντούν

Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά. Η πιο γλυκιά λέξη στον κόσμο που σου ζεσταίνει την καρδιά. Τι σημαίνει όμως; Κάθε γυναίκα βιώνει διαφορετικά την μητρότητα και αυτές οι 5 σταρ απαντούν με απόλυτη ειλικρίνεια για τον ρόλο τους ως μαμάδες.

Ριάνα

«Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν αποκτήσω παιδί...»

«Πραγματικά δεν θυμάμαι τη ζωή πριν αποκτήσω παιδί - αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που έγινε ποτέ. Προσπαθείς κυριολεκτικά να τη θυμηθείς - και υπάρχουν φωτογραφίες από τη ζωή σου πριν - αλλά το συναίσθημα, οι επιθυμίες, τα πράγματα που απολαμβάνεις, ξαφνικά δεν είναι τα ίδια. Σημασία έχει μόνο το μωρό σου

Από συνέντευξή της στη βρετανική Vogue το 2023

Tζένιφερ Λόπεζ

«Χάρη στα παιδιά σου εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος»

«Η ανατροφή μου με έκανε τη μητέρα που είμαι σήμερα.Όλα αυτά τα πράγματα που έμαθα όταν ήμουν μικρή και που η μαμά και ο μπαμπάς μου προσπάθησαν να μου διδάξουν, προσπαθώ να τα μεταδώσω και στα παιδιά μου: την σκληρή δουλειά, το να είσαι καλός άνθρωπος και να παλεύεις για τα όνειρά σου. Πιστεύω ότι πρέπει να μεγαλώνεις μαζί με τα παιδιά σου. Διαρκώς σε διδάσκουν και χάρη σ' αυτά εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος

Από συνέντευξή της για μια καμπάνια του Coach το 2023

Mαντόνα

«Απαιτεί πολύ χρόνο και είναι εξαντλητικό γιατί δεν ηρεμείς ποτέ»

«Ακόμα και σήμερα παλεύω να καταλάβω πώς να είμαι μητέρα και να κάνω καλά τη δουλειά μου - γιατί όποια κι αν είσαι, το να έχεις παιδιά και να τα μεγαλώνεις θέλει τέχνη. Κανείς δεν σου δίνει εγχειρίδιο - πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη. Απαιτεί πολύ χρόνο και είναι εξαντλητικό γιατί δεν ηρεμείς ποτέ.»

Από συνέντευξή της στο Vanity Fair το 2023

Αντζελίνα Τζολί

«Κάθε μέρα νιώθω ότι έχω μεγαλύτερη επίγνωση όλων όσων δεν κάνω σωστά»

«Τα παιδιά μου είναι όλος μου ο κόσμος! Σε καμία περίπτωση δεν είμαι η τέλεια μαμά... Κάθε μέρα νιώθω ότι έχω μεγαλύτερη επίγνωση όλων όσων δεν κάνω σωστά. Και είμαι αρκετά σκληρή με τον εαυτό μου γιατί συχνά αναρωτιέμαι: "Κάνω το σωστό; Είπα το σωστό;" Έχω 6 πολύ ξεχωριστά παιδιά. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με όλα τα διαφορετικά στάδια που περνούν. Γιατί να μην είσαι κι εσύ; Υποτίθεται ότι πρέπει να τα βοηθήσουμε να καταλάβουν ποιοι είναι. Και δεν μπορείς να καταλάβεις ποιοι είναι αν δεν αναπτύσσεσαι με ενθουσιασμό μαζί τους.»

Από συνέντευξή της στο People το 2021

Κάμερον Ντίαζ

«Η μητρότητα είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη»

«Η αντίληψή μου για τη ζωή έχει αλλάξει πάρα πολύ τα τελευταία 10 χρόνια. Έχω περισσότερη όρεξη και ενθουσιασμό. Έχω 50 ή 60 χρόνια μπροστά μου - θέλω να ζήσω μέχρι τα 110, αφού έχω μικρό παιδί. Νομίζω ότι στα 40 σου εκτιμάς πολύ ποιοι είναι οι γονείς σου και θέλω να ζήσω αυτή την καταπληκτική στιγμή με την κόρη μου. Να είμαι εκεί μαζί της στα 40 της! Η μητρότητα είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη.»

Από συνέντευξή της στο People το 2022

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v