Ο άντρας μου αρνείται να με πλησιάσει ερωτικά τους τελευταίους μήνες. Μήπως δεν τον ελκύω πια;

Ο άντρας μου αρνείται να με πλησιάσει ερωτικά τους τελευταίους μήνες. Μήπως δεν τον ελκύω πια;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Εδώ και 6 μήνες, ο άντρας μου αρνείται να κάνουμε σεξ βρίσκοντας πάντα αστείες δικαιολογίες που ξέρω πως δεν είναι αληθινές. Μέχρι τότε, δεν είχαμε κανένα θέμα στον ερωτικό τομέα. Ίσα ίσα που ήταν πάντα πολύ ρομαντικός, τρυφερός και δοτικός. Ωστόσο, τις ελάχιστες φορές που έχουμε κάνει έρωτα φαίνεται ότι το βλέπει σαν αγγαρεία. Μήπως δεν τον ελκύω πια; Πέρασε απ’ το μυαλό μου μήπως έχει άλλη σχέση, αλλά δεν νομίζω. Κατά τ’ άλλα η συμπεριφορά του στο σπίτι (και με μένα και με τα παιδιά) δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Αντιλαμβάνομαι το ερώτημα σας. Θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και χρήσιμο να το απευθύνετε στον σύντροφό σας. Μιλήστε του για την αλλαγή που αισθάνεστε και ρωτήστε τον τι σημαίνει αυτό και εάν έχει συμβεί κάτι που τον έχει ζορίσει.

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολυεπίπεδες. Μπορεί κάτι διαφορετικό να έχει συμβεί που σα συνέπεια να έχει επηρεάσει την ερωτική σας διάθεση. Δώστε χρόνο και χώρο να μοιραστείτε και να καταλάβετε ο ένας τον άλλο.

Είναι υπέροχο που έχετε έγνοια για τη σχέση σας! Μην κοιτάτε καχύποπτα την κάθε δυσκολία. Οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή κι εμείς καλουμαστε να βρούμε τρόπους να τις υπερβούμε!

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v