Μαμά με τις 6 κόρες της φόρεσαν τα... νυφικά τους και πήγαν σε εστιατόριο για φαγητό!

Μαμά με τις 6 κόρες της φόρεσαν τα... νυφικά τους και πήγαν σε εστιατόριο για φαγητό!

Οι πελάτες ενός εστιατορίου στο Χιούστον του Τέξας έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν 7 γυναίκες να μπαίνουν φορώντας τα νυφικά τους να κάθονται για φαγητό σαν να έκαναν το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο!

Μια μαμά με τις έξι κόρες της βγήκαν για το καθιερωμένο «δείπνο κοριτσιών» που οργανώνουν μια φορά τον μήνα, μόνο που αυτή τη φορά θέλησαν να φορέσουν κάτι διαφορετικό. μαζί τους είχαν και τα βρέφη της οικογένειας που θηλάζουν ακόμα και δεν μπορούσαν να τα αφήσουν στο σπίτι. 

Η 25χρονη Alexis Houston, μία από τις θυγατέρες με νυφικό, ανέβασε ένα απόσπασμα της εξόδου στο Instagram στις 19 Μαΐου γράφοντας στη λεζάντα: «Η μαμά μου, οι 5 αδελφές μου και εγώ φορέσαμε τα νυφικά μας για το μηνιαίο δείπνο και το επιδόρπιο μας».

Η ανάρτησή της έχει  προβληθεί πάνω από 7,7 εκατομμύρια φορές και έχει κάνει κυριολεκτικά τον γύρο του κόσμου. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alexis Houston (@alexisnhouston)

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Fox News Digital, η γυναίκες αποκάλυψαν ότι η οικογενειακή έξοδος έγινε αφού μία από τις αδελφές βρήκε ένα παρόμοιο βίντεο με μια ομάδα γυναικών που ξαναφόρεσαν τα νυφικά τους.

«Συνήθως βγαίνουμε με κανονικά ρούχα, αλλά διασκεδάσαμε τόσο πολύ», δήλωσε η Madeleine. «Τώρα συζητάμε να κάνουμε θεματικές βραδιές κοριτσιών αντί για κανονικές βραδιές». Οι αδελφές είπαν ότι άγνωστοι στο δρόμο και άνθρωποι στο εστιατόριο αναρωτήθηκαν αν παντρεύονται όλες, τους εύχονταν ευχές και τους έκαναν κομπλιμέντα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v