Μ. Ηλιάκη: «όταν γέννησα, κατάλαβα γιατί ήταν τόσο υπερπροστατευτική η μαμά μου»

Μ. Ηλιάκη: «όταν γέννησα, κατάλαβα γιατί ήταν τόσο υπερπροστατευτική η μαμά μου»

Η Μαρία Ηλιάκη, προσκεκλημένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», μίλησε για τις συνεργασίες της στην τηλεόραση αλλά και την προσωπική ζωή της.

Η επιτυχία και η ασθένεια της μητέρας της

«Πέρασα πολύ ωραία στην τηλεόραση και ήταν ένα επάγγελμα που ονειρευόμουν να κάνω από μικρή», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια για την εποχή του «Δέστε τους», τονίζοντας πως, παράλληλα με την επιτυχία της, έζησε μία δύσκολη περίοδο. «Ενώ ζούσα κάτι πολύ ωραίο επαγγελματικά, ήταν από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου, γιατί ήταν τότε που ξεκίνησε να αρρωσταίνει η μαμά μου», εξομολογήθηκε. 

H δυνατή σχέση με τη μητέρα της και η γέννηση της κόρης της

Αφού αναφέρθηκε στη δύσκολη εγκυμοσύνης της, τόνισε πως δεν θα μπορούσε να δουλεύει ούτε εκείνη την περίοδο, αλλά ούτε και τον πρώτο καιρό αφού γέννησε την κόρη της την Κατερίνα. 

«Στην αρχή, όταν αρρώστησε η μαμά μου και άρχισε να παθαίνει τα πρώτα εγκεφαλικά, δεν μπορούσα να το δεχθώ», είπε η παρουσιάστρια. «Είχαμε μία έντονη σχέση με τα θετικά και τα αρνητικά της. Ταλαιπωρήθηκε 8 χρόνια αλλά νομίζω ότι εκεί που είναι τώρα είναι χαρούμενη και περήφανη. Όταν έγινα κι εγώ μαμά, δικαιολόγησα πολλές συμπεριφορές της, ειδικά την υπερπροστατευτικότητά της», συμπλήρωσε.

Πηγή: tanea.gr

v