Έχουμε πάνω από 3 χρόνια να κάνουμε σεξ με τον σύζυγό μου. Τι σημαίνει αυτό;

Έχουμε πάνω από 3 χρόνια να κάνουμε σεξ με τον σύζυγό μου. Τι σημαίνει αυτό;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!*** 

Γεια σας! Η ερωτική μας ζωή με τον σύζυγό μου είναι ανύπαρκτη. Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε καθόλου επαφή. Τελευταία φορά που «βρεθήκαμε» ήταν ξεκάθαρα για να μείνω έγκυος και από τότε τίποτα. Και παλιότερα είχαμε αντίστοιχα προβλήματα καθώς περνούσαν μήνες για να κάνουμε σεξ, αλλά αυτή τη φορά έχουν περάσει πάνω από 3 χρόνια και δεν βλέπω κανένα ερωτικό ενδιαφέρον. Τι σημαίνει αυτό;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Η ερωτική ζωή του ζευγαριού, δεν αποτελεί μια ξεχωριστή θεματική, αλλά μια συνέχεια της σχέσης τους.

Ένα ζωντανό ζευγάρι με έγνοια να φροντίζει τη σχέση του θα φροντίζει ταυτόχρονα και την ερωτική επιθυμία του καθώς η επιθυμία αυτή και παράγεται και πολλαπλασιάζεται μέσα στη σχέση!

Αντίστοιχα, ζευγάρια που έχουν αφεθεί στη φθορά του χρόνου και έχουν παραιτηθεί από τις αμέτρητες δυνατότητές τους, ζουν χωρίς πάθος για τη ζωή και επομένως και χωρίς ερωτική επιθυμία. 

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον επιθυμείτε να είστε μαζί καλά, έχετε να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε για αυτόν τον πολύτιμο σκοπό. Ο χρόνος δε φέρνει αυτονόητα αλλαγές, παρά φθορά. Εάν επιθυμείτε να ζήσετε διαφορετικά, εσείς θα φέρετε τις αλλαγές, προς όφελός σας!

Σας ευχαριστώ

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v