3δυμες από τον Βόλο κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου στην καλλιτεχνική κολύμβηση

3δυμες από τον Βόλο κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου στην καλλιτεχνική κολύμβηση

Τρίδυμες αδερφές από τον Βόλο κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης: η Άννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στο ντουέτο, την ίδια στιγμή που η αδερφή τους Βασιλική Αλεξανδρή κατέκτησε την δεύτερη θέση σε άλλη κατηγορία.

 Οι 26χρονες αδερφές αγωνίστηκαν με τη σημαία της Αυστρίας όπου μένουν τα τελευταία 9 χρόνια, παρόλο που θα ήθελαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα. 

Οι αδερφές Αλεξανδρή έφυγαν από την Ελλάδα πριν από λίγα χρόνια. Σε παλιότερη συνέντευξή τους στο magnesianews.gr είχαν δηλώσει ξεκάθαρα πως ο λόγος που έφυγαν ήταν επειδή η ελληνική πλευρά δεν τους συμπεριφέρθηκε σωστά. Συγκεκριμένα ανέφεραν: 

Άννα-Μαρία: «Αυτός ήταν ο λόγος που φύγαμε ξεκάθαρα και μόνο».

Ειρήνη: «Υπήρχαν θέματα αξιοκρατίας. Ήμασταν τρία χρόνια στην Εθνική Ελλάδας. Ηλικιακά ήμασταν και στις Κορασίδες και στις Νεάνιδες και στο Πανευρωπαϊκό με την ομάδα των Γυναικών. Ήταν ξεκάθαρα θέμα αξιοκρατίας, αντιμετώπισης, ούσες και πέντε συνεχόμενα χρόνια «χρυσές» στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Πρώτα με τον ΟΥΚ Βόλου, στο Γυμνάσιο με την Αργυρούπολη και στα 15 μας με τον Νηρέα Χαλανδρίου».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anna-Maria Alexandri (@annamarialexandri)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vasiliki Alexandri (@vasilikialexandri)

Πηγή: lifo.gr

v