Αδέσποτος σκύλος έσωσε εγκαταλελειμμένο μωράκι που πέταξαν στα σκουπίδια

Αδέσποτος σκύλος έσωσε εγκαταλελειμμένο μωράκι που πέταξαν στα σκουπίδια

Τον γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει η ιστορία ενός εγκαταλελλειμένου μωρού από τον Λίβανο, το οποίο σώθηκε χάρη σε ένα αδέσποτο σκυλάκι.

Ο αδέσποτος σκύλος βρέθηκε να κουβαλάει ένα εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι, το οποίο είχαν πετάξει μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών και αφήσει έξω από ένα δημοτικό κτίριο στη βόρεια πόλη Τρίπολη του Λιβάνου την Τετάρτη.

Ένας περαστικός άκουσε τις πνιγμένες κραυγές του μωρού που έβγαιναν μέσα από τη μαύρη σακούλα σκουπιδιών, την οποία κρατούσε στο στόμα του ο σκύλος, και ανέλαβε αμέσως δράση, ανέφερε το National.

Φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν το βρέφος με εκδορές και κόκκινους μώλωπες σε όλο το πρόσωπο και το σώμα του. Υπήρξαν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με την ηλικία του μωρού. Ορισμένες ανέφεραν ότι είναι περίπου 4 μηνών, ενώ άλλες ότι είχε γεννηθεί μόλις λίγες ώρες πριν εγκαταλειφθεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση του μικρού κοριτσιού είναι σοβαρή αλλά σταθερή. Ο Ghassan Rifi, δημοσιογράφος στην Τρίπολη που κάλυψε το περιστατικό χαρακτήρισε τον αδέσποτο σκύλο «πιο άνθρωπο από τους ανθρώπους». 

Η ιστορία της μικρούλας έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και πολλοί έχουν προσφερθεί να την υιοθετήσουν και να της παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον για να μεγαλώσει.

Πηγή: nypost.com

v