«Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι»: συγκλονίζουν οι γονείς του αδικοχαμένου Μιχάλη

«Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι»: συγκλονίζουν οι γονείς του αδικοχαμένου Μιχάλη

«Δεν θα αγκαλιάσω το παιδί μου ξανά, να βρεθεί ο δολοφόνος θέλω», είναι τα πρώτα λόγια των γονιών του 29χρονου Μιχάλη, που δολοφονήθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη δεν άντεξε το άκουσμα της είδησης του θανάτου του παιδιού της και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε σε καρδιολογική κλινική, όπου και παρακολουθείται.

«Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας» δήλωσε η θεία του 29χρονου μιλώντας στο Star. Και πρόσθεσε: «Μου είπε ''δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι''». Από την πλευρά του, ο πατέρας του αδικοχαμένου 29χρονου τόνισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι «να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του».

Μάλιστα, δήλωσε «Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω».

Yπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, ύστερα από μοιραία μαχαιριά στο χέρι, που βρήκε αρτηρία και του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Πηγή: ieidiseis.gr

v