«Δεν με άφησαν να ταΐσω το παιδί μου σε beach bar επειδή έφερα φαγητό από το σπίτι»

«Δεν με άφησαν να ταΐσω το παιδί μου σε beach bar επειδή έφερα φαγητό από το σπίτι»

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η καταγγελία μιας γυναίκας για beach bar στη Χαλκιδική, το οποίο, τους απαγόρευσε να ταΐσουν το παιδί τους με φαγητό που είχαν φέρει μαζί τους από το σπίτι και τους προέτρεψαν να πάνε στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι εργαζόμενοι στο beach bar τους «προκάλεσαν να καλέσουν την τουριστική αστυνομία και τους είπαν πως τους έκαναν χάρη που τους επέτρεψαν να μπουν στον χώρο με ψυγειάκι»

Ολόκληρη η ανάρτηση της μαμάς

«Ένα ολόκληρο beach bar έχει καταλάβει και οικειοποιηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ την παραλία με πινακίδες παντού όπου σου απαγορεύουν να περάσεις αν δεν κάτσεις στο beach bar και στις ξαπλώστρες τους.

Με 2 μωρά και να γίνεται χαμός παντού, έχοντας ξεχάσει την δική μας ομπρελίτσα, αναγκαζόμαστε να κάτσουμε. Ξαπλώστρες 10 ευρώ το άτομο.

Φαγητό εδώ μπαγιάτικο και ελεεινό. Βγάζουμε από το ψυγειάκι μας να ταΐσουμε το παιδάκι μας, φαγητό που έχουμε φέρει ειδικά για αυτήν και έρχονται και μας κάνουν φασαρία λέγοντάς μας το ανήκουστο να πάμε στο αμάξι να την ταΐσουμε, γιατί απαγορεύεται! Αφού στο μεταξύ έχουμε πληρώσει, έχουμε παραγγείλει μπαγιάτικα πράγματα από αυτούς με εξωφρενικές τιμές!

Τί ρατσισμός απέναντι και στις οικογένειες!

Δηλαδή απαγορεύεται να κάτσεις ελεύθερα στην παραλία, πράγμα ήδη παράνομο, απαγορεύεται και να φέρεις το οτιδήποτε για να φάει το παιδί σου. Πρέπει να δώσεις λεφτά για τα μπαγιάτικα burgers τους.

Μας προκάλεσαν να καλέσουμε την τουριστική αστυνομία γιατί είναι αυτοί οι σωστοί και μας είπαν πως μας έκαναν και χάρη που μας άφησαν με το ψυγειάκι να μπούμε.

Ξαναλέω, αφού ήδη τους είχαμε χρυσοπληρώσει. Τραγικό. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε κανένα μέρος.

Κοινοποιήστε ελεύθερα.

Αν θέλουμε κάτι να αλλάξει ας αρχίσουμε να μιλάμε και να καταγγέλλουμε τα αίσχη που βλέπουμε. Πολύ κρίμα για αυτό το κατά τα άλλα πανέμορφο μέρος που το ρημάξανε».

Πηγή: in.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v