«Παρόλο που είμαι όλη μέρα στο σπίτι με τα παιδιά, τα πάντα είναι άνω κάτω!»

«Παρόλο που είμαι όλη μέρα στο σπίτι με τα παιδιά, τα πάντα είναι άνω κάτω!»

Το να είσαι μαμά που μένει στο σπίτι, είναι δύσκολο. Το έχουμε περάσει όλες, άλλες για λίγο κι άλλες για περισσότερο και ξέρουμε. Όσοι είναι απ' έξω, νομίζουν πως η μαμά που δεν εργάζεται έχει όλη τη μέρα δική της να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, να ασχοληθεί με τα παιδιά και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό της αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Η TikToker Amanda Rose, περιγράφει με ειλικρίνεια και χωρίς ωραιοποιήσεις την καθημερινότητα αρκετών μαμάδων που μένουν σπίτι να φροντίσουν τα παιδιά. Μάλιστα, αποκαλεί τον εαυτό της ως «τεμπέλα» αλλά, πιστέψτε μας, δεν είναι! 

Η καθημερινότητά της ξεκινάει τα χαράματα, όταν ξυπνάει η 6χρονη κόρη της (χειμώνα καλοκαίρι) και όλη μέρα είναι στο τρέξιμο. Πρέπει να απασχολήσει, να ταΐσει και να φροντίσει 3 παιδιά που ΔΕΝ πάνε στο σχολείο και θέλουν διαρκώς προσοχή. 

Μέσα στη μέρα συνορεύονται βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη, ρούχα και παιχνίδια στο σαλόνι, πλυμένα ρούχα που δεν προλαβαίνουν να απλωθούν στο πλυντήριο, βρεγμένες πετσέτες στο μπάνιο, κτλ. 

Κι όταν έρχεται το βράδυ, η Amada δεν θα μείνει ξύπνια να τακτοποιήσει το σπίτι γιατί, απλούστατα, δεν έχει κουράγιο! Ξέρει ότι η κόρη της θα την ξυπνήσει στις 5 κι ή μέρα της θα ξεκινήσει ξανά από την αρχή. 

Όλα αυτά τα περιγράφει σε βίντεο που ανεβάζει στο TikTok και, πραγματικά, μας αποενοχοποιείτο για όλα τα βράδια που πέσαμε ξερές στο κρεβάτι χωρίς να βάλουμε πλυντήριο πιάτων, να σκουπίσουμε τα ψίχουλa από τον πάγκο της κουζίνας ή να μαγειρέψουμε για την επόμενη μέρα ή, έστω, να κάνουμε ένα ντους. Απολαύστε την: 

@_amanduhh__ Judge me if you want 🤷🏼‍♀️ #momlife #momsoftiktok #momsontiktok #momsontiktokbelike #parentsoftiktok #motherhood #fyp #toddlersoftiktok #babiesoftiktok #girlmom #foryou #mamasoftiktok #mama #firsttimemom #newmom #productivity #productivemorningroutine #productivemom #sahm #sahmlife #cleantok #bloompartner @Bloom Nutrition ♬ Speed Drive (From Barbie The Album) - Charli XCX

@_amanduhh__ Laundry day! 😅 #momsoftiktok #momlife #momtok #motherhood #clean #cleantok #cleaningtok #cleaninghack #cleanwithme #cleaningmom #productive #productivity #sahm #badmom #lazymom #cleanfreshhype #cleaningvideo #cleaningproducts #crunchymom #crunchy ♬ Could You Be Loved - Bob Marley & The Wailers

@_amanduhh__ And it’ll get messy again in 2 hours 😅 #momsoftiktok #momlife #momtok #clean #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #cleaninghacks #cleanfreshhype #cleanclearconfident #cleanwithme #cleaningmotivation #productive #productiveday #productivemorningroutine #sahm #badmom #badmomsoftiktok #lazymom #lazymoms #momsontiktok ♬ Speed Drive (From Barbie The Album) - Charli XCX

Πηγή: cafemom.com

v