«Παιδί μου, είσαι ο αέρας που αναπνέω, το φως στην άκρη κάθε σκοτεινού τούνελ»

«Παιδί μου, είσαι ο αέρας που αναπνέω, το φως στην άκρη κάθε σκοτεινού τούνελ»

Η αγάπη μιας μαμάς για το παιδί της είναι μοναδική και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Τα παιδιά μας είναι ο λόγος που αντέχουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας, ξεπερνάμε τον εαυτό μας και κάνουμε τα πάντα για να γινόμαστε καλύτερες. Με λίγα λόγια, τα παιδιά μας είναι τα πάντα μας, είναι όλη μας η ζωή.

«Παιδί μου, είσαι το τώρα, το μετά μου και όλα τα αύριο που θα ζήσω από δω και πέρα.

Είσαι ο αέρας που αναπνέω, το φως στην άκρη κάθε σκοτεινού τούνελ, το ουράνιο τόξο μετά από μια καταρρακτώδη βροχή με κεραυνούς και αστραπές και η όμορφη μελωδία των αγαπημένων μου τραγουδιών.

Είσαι το κίνητρο μου να κολυμπήσω κόντρα στα κύματα, τα γερά μου θεμέλια ακόμα κι όταν αισθάνομαι αδύναμη και κινδυνεύω να καταρρεύσω και το πιο λαμπερό μου αστέρι σε ένα σκοτεινό σύμπαν.

Η άνευ όρων αγάπη μου για σένα με σηκώνει κάθε πρωί από το κρεβάτι όσο κουρασμένη κι αν είμαι - ακόμα κι όταν η εξάντληση δεν με αφήνει να σταθώ όρθια, όταν πονάει όλο μου το κορμί και το μυαλό μου είναι τόσο θολό που δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά.

Η αγάπη για σένα με βοηθάει να αντέχω ακόμα κι όταν στέκομαι καταβεβλημένη μπροστά σε ένα βουνό από άπλυτα ρούχα και σκόρπια παιχνίδια. 

Δεν έχω νιώσει ποτέ πριν κάτι αντίστοιχο. Είσαι τα πάντα μου, ολόκληρη η ζωή μου!

Mπορεί να με εξαντλούν τα πάντα, αλλά ποτέ η βαθιά αγάπη μου για σένα. Θα σε αγαπάω πάντα, κάθε μέρα και πιο πολύ. Κι ελπίζω να το νιώθεις κι εσύ ότι σε αγαπώ, να ξέρεις ότι κάποιος σε δέχεται έτσι όπως είσαι - και σήμερα, και αύριο, και όλα τα επόμενα αύριο της ζωής σου».

Μετάφραση από LIVING Full

v