Περαστικός έσωσε 3χρονο κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι 5ου ορόφου!

Περαστικός έσωσε 3χρονο κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι 5ου ορόφου!

Ο 37χρονος Mattia Aguzzi, πήγαινε για ψώνια με την κοπέλα του, όταν άκουσε έναν άνδρα να φωνάζει για βοήθεια και να δείχνει το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος. Πάγωσε το αίμα του όταν είδε ένα 3χρονο κοριτσάκι σκαρφαλωμένο στο περβάζι.

«Άρχισα να της φωνάζω να μείνει ακίνητη και να επιστρέψει μέσα, αλλά δεν άκουσε. Όταν την είδα να πέφτει, έτρεξα από κάτω και την έπιασα. Πέσαμε και οι δύο στο έδαφος... Στην αρχή, δεν κουνιόταν και φοβήθηκα. Μετά όμως άρχισε να κλαίει και ηρέμησα», είπε σε συνέντευξή του.

Η είδηση της ηρωικής πράξης του Aguzzi έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από την Ιταλίδα πρωθυπουργό Georgia Meloni, η οποία δήλωσε: «Η ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που έπεσε από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου ενός κτιρίου στο Τορίνο θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε τραγωδία. Αλλά χάρη στην αμεσότητα του Mattia Aguzzi, ο οποίος είδε την πτώση της και την άρπαξε από τον αέρα, η ζωή της σώθηκε. Μεγάλη τιμή και ευγνωμοσύνη σε αυτόν τον νεαρό ήρωα».

Πηγή: wionews.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v