«Ψάξε την ομορφιά σου στην καρδιά σου και όχι στον καθρέφτη»

«Ψάξε την ομορφιά σου στην καρδιά σου και όχι στον καθρέφτη»

Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν βρίσκεται στο μακιγιάζ της, αλλά στην ψυχή της. Όταν αυτή είναι ευγενική, τότε μια γυναίκα λάμπει με έναν μοναδικό τρόπο. Όπως γράφει και αυτή η σοφή αναγνώστρια«πρέπει να ψάχνουμε την ομορφιά μας στην καρδιά μας και όχι στον καθρέφτη» γιατί στο τέλος αυτό που μετράει είναι... το μέσα μας.Όλα τ' άλλα ξεθωριάζουν...
 

 

«Η ομορφιά, η αληθινή ομορφιά του κάθε ανθρώπου, βρίσκεται στην καρδιά του και όχι στο πρόσωπό του. Γεννιέται από την αποδοχή και την καλοσύνη. Ανθίζει από την ευγένεια και την αγάπη.

Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν κρύβεται στο μακιγιάζ της, ούτε στα κομψά ρούχα και τα ψηλοτάκουνα. 

Μια ρυτίδα ή ένα σπυράκι δεν μπορούν να την ασχημύνουν, όταν η ψυχή της είναι ''καθαρή'' από άσχημες σκέψεις και πράξεις.

Όταν η καρδιά της ξέρει να συμπονεί και να συγχωρεί.

Όταν το χαμόγελό της ρίχνει φως ακόμα και στις πιο σκοτεινές γωνίες του μυαλού της.

Μην ψάχνετε την ομορφιά στον καθρέφτη σας... Χαμένος κόπος.

Τις μέρες που δεν νιώθετε όμορφη, εκείνες τις μέρες που κυνηγάτε ένα μη ρεαλιστικό πρότυπο ομορφιάς, που θέλετε να γίνετε κάποια άλλη από αυτή που είστε, να θυμάστε ότι είστε υπέροχη ακριβώς όπως σας ευλόγησε η φύση.

Αγαπήστε τον εαυτό σας, πείτε δυο λόγια ευγνωμοσύνης για όλα όσα έχετε, απομακρυνθείτε από τον καθρέφτη και κάντε κάτι που σας κάνει ευτυχισμένους και ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Εξάλλου, είστε τέλειες όπως ακριβώς είστε».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v