Πάτρα: ξέχασαν 4χρονη σε σχολικό λεωφορείο - άκουσε τις φωνές της περαστική

Πάτρα: ξέχασαν 4χρονη σε σχολικό λεωφορείο - άκουσε τις φωνές της περαστική

Δυστυχώς, πλέον, ακούμε πολλά περιστατικά για παιδιά που εγκαταλείφθηκαν μέσα σε σχολικό λεωφορείο για ώρες, προτού κάποιος αντιληφθεί την απουσία τους. Ένα αντίστοιχο περιστατικό συνέβη στο Καστρίτσι της Πάτρας, την περασμένη Πέμπτη (14/9), όπου ένα 4χρονο κοριτσάκι έμεινε για μισή ώρα ολομονόμαχη και φοβισμένη μέσα στο σχολικό.

Σύμφωνα με το pelop.gr το 4χρονο κοριτσάκι που φοιτά στο  νηπιαγωγείο της περιοχής αποκοιμήθηκε στο κάθισμά του, με αποτέλεσμα όταν το λεωφορείο έφτασε στο σχολείο και κατέβηκαν όλα τα παιδιά, αυτό να μείνει μέσα χωρίς κάποιος να το αντιληφθεί.

Όταν ξύπνησε η μικρούλα, τρόμαξε πολύ γιατί είδε ότι ήταν μόνη της στο σχολικό και άρχισε να φωνάζει και να χτυπά τα παράθυρα. Για καλή της τύχη, την είδε μια περαστική, η οποία ενημέρωσε αμέσως το σχολείο και τις αρχές.
Παράλληλα, ενημερώθηκε και ο οδηγός, ο οποίος βρισκόταν κοντά στο λεωφορείο και έσπευσε αμέσως να ανοίξει τις πόρτες για να βγει το παιδί.

Φυσικά ενημερώθηκε η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου για το περιστατικό αλλά και οι γονείς, οι οποίοι βρέθηκαν αμέσως κοντά στο παιδί τους.

Το περιστατικό το επιβεβαίωσε και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Νίκος Κλάδης, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι έχει γίνει έγγραφη αναφορά από την προϊστάμενη του νηπιαγωγείου.

«Γνωρίζω το περιστατικό ωστόσο δεν έχουμε κάτι, καθώς δεν έχουν προχωρήσει σε καταγγελία οι γονείς» είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου του Πειραματικού, Χάρης Τσιτσίκας.

Πηγή: in.gr

v