Κρήτη: 52χρονος παρακολουθούσε παιδιά σε κολυμβητήριο και αυνανιζόταν

Κρήτη: 52χρονος παρακολουθούσε παιδιά σε κολυμβητήριο και αυνανιζόταν

Ένα αποτροπιαστικό θέαμα, αντίκρυσε μια μητέρα από το Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία πήγε σε κολυμβητήριο της περιοχής την 3χρονη κόρη της. Η γυναίκα παρατήρησε έναν άνδρα να κοιτάζει την προπόνηση των παιδιών και να αυνανίζεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του creta24.gr η 22χρονη μαμά βρισκόταν στην κερκίδα και έβλεπε την 3 ετών κόρη της, όταν το βλέμμα της έπεσε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο έξω από τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου. Βλέποντας πιο προσεκτικά η γυναίκα διαπίστωσε ότι ο άνδρας που καθόταν στο τιμόνι, είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν, κοιτάζοντας την πισίνα που εκείνη την ώρα προπονούνταν παιδιά και έφηβοι.

 Η 22χρονη κάλεσε τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου κι εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία. Ο ίδιος το κατάλαβε και απομακρύνθηκε από το χώρο, ωστόσο ταυτοποιήθηκε η ταυτότητά του.

Πρόκειται για έναν 52χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος ωστόσο διέφυγε της σύλληψης.. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος, χωρισμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, έχει απασχολήσει τις Αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή: creta24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v