Συνέντευξη με τους συντελεστές του Bebefest, του μοναδικού φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας

Συνέντευξη με τους συντελεστές του Bebefest, του μοναδικού φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας

Το bebefest μεγαλώνει και προχωρά στο επόμενο βήμα του, ως το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας, εξελίσσοντας αντίστοιχα το περιεχόμενό του και την εκθεσιακή εμπειρία που θα προσφέρει, το διάστημα 3-5 Νοεμβρίου 2023, στο MEC Παιανίας. Στο πλαίσιο αυτό, μιλήσαμε με την Managing Director, Μπαζάκα Ειρήνη, και την Public Relations Admin, Δρουγγάνη Αναστασία, για το εγχείρημα αυτό σε μια απολαυστική συνέντευξη.

Το bebefest συνεχίζει την πορεία του και φέτος. Αν κρίνουμε από προηγούμενες διοργανώσεις, θα έχει για μία ακόμα φορά τεράστια επιτυχία. Πώς νιώθετε γι’ αυτό;

Ε.Μ.: Νιώθουμε χαρούμενοι που έχουμε την τιμή να μας εμπιστεύονται οι επισκέπτες αλλά και οι συνεργάτες μας για ακόμα μια χρονιά. Με το πάθος  και την αφοσίωσή μας για αυτήν την εκδήλωση, τιμώντας αυτή την εμπιστοσύνη, δημιουργούμε τις σωστές βάσεις που θα λειτουργήσουν εξελικτικά ως προς την πορεία του bebefest και για τις επόμενες χρονιές.

Τι διαφορετικό θα δούμε φέτος;

Α.Δ.: Ένας από τους πρώτους στόχους που θέσαμε σαν ομάδα ήταν η συνολική αναβάθμιση της εκδήλωσης. Θέλοντας, λοιπόν, να προσελκύσουμε και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους γονείς στο ταξίδι τους προς τη γονεϊκότητα, επιλέξαμε φέτος να αλλάξουμε τοποθεσία και να μετακομίσουμε στο MEC Παιανίας. Αυτό σημαίνει περισσότερες ψυχαγωγικές δράσεις, μεγαλύτερη ποικιλία εκθεμάτων και αναβαθμισμένη παροχή των προφερόμενων υπηρεσιών & ομιλιών.

Πείτε μας για τις γωνιές ψυχαγωγίας;

Ε.Μ.:  Φέτος έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε επώνυμες γωνιές ψυχαγωγίας και απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης, το τρενάκι, το τραμπολίνο και τα φουσκωτά που θα ετοιμάσουν οι χορηγοί μας. Σκοπό έχουν βεβαίως να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας ήρωες αλλά παράλληλα να τους εκπαιδεύσουν σε δεξιότητες  ανάλογες της ηλικίας τους.

Σε ποιους απευθύνεται το bebefest;

Α.Δ.: Απευθύνεται σε ζευγάρια που περιμένουν το πρώτο τους μωρό και σε νέους γονείς με τα μωρά τους αποτελώντας την ετήσια, μοναδική συνάντηση χιλιάδων γονιών και των σχετικών με τη βρεφική-νηπιακή ηλικία brands. Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα, να μιλήσουν με τους υπευθύνους των εταιριών αποκτώντας έτσι έγκυρες πληροφορίες καθώς και να αντλήσουν από τους επιστήμονες-ομιλητές απαραίτητες γνώσεις για την ανατροφή των παιδιών τους.

Πώς επιλέγονται τα θέματα των ομιλιών του bebefest?

Ε.Μ.:  Μέσω μιας εποικοδομητικής διαδραστικότητας  ανάμεσα σε εμάς και τους επισκέπτες μας!  Υπάρχουν σεμινάρια που επαναλαμβάνονται κάθε χρονιά , όπως τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών για βρέφη από του Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού αλλά κάθε χρόνο προστίθενται νέα, έτσι ώστε μέσω της γνώσης να μειώνονται οι ανασφάλειες της εγκύου για την υπέροχη περίοδο της εγκυμοσύνης  και της γέννας και  των νέων ζευγαριών για την υγιή ανατροφή του νέου μέλους πρακτικά και ψυχολογικά. Γι αυτό το λόγο έχουν στρατευτεί εξαιρετικοί επιστήμονες όπως Μαίες, Διατροφολόγοι, Ψυχολόγοι, Γυναικολόγοι κ.α.

Ποιος είναι ο στόχος γι’ αυτή τη χρονιά;

Α.Δ.: Το bebefest για φέτος θα είναι προσανατολισμένο στο να αποκομίσει ο επισκέπτης την καλύτερη δυνατή εμπειρία.  Eίναι ένα φεστιβάλ εμπεριών! Με βάση αυτό, θα θέλαμε όλοι επισκέπτες του φεστιβάλ να λάβουν ουσιαστικές και ποιοτικές γνώσεις σχετικά με τα θέματα γονεϊκότητας που τους απασχολούν, αλλά και να νιώσουν ότι καθοδηγήθηκαν σωστά από τις εταιρείες του κλάδου που τους ενδιαφέρουν.  Υπογραμμίζοντας και τον ψυγαγωγικό χαρακτήρα του φεστιβάλ θέλουμε οι επισκέπτες του bebefest να αποκομίσουν την καλύτερη δυνατή και πιο ευχάριστη εμπειρία.

Παράλληλα στοχεύουμε και εργαζόμαστε πάνω σε αυτό,  να αισθανθούν ευχάριστα στον νέο χώρο του Mec,  που τους εξασφαλίζει μια εύκολη προσέλευση και μια άνετη επίσκεψη! Το bebefest, με βασικό συστατικό του το μότο “κάθε χρόνο μεγαλώνουμε μαζί”, αναδεικνύεται ως το μεγαλύτερο ετήσιο σημείο συνάντησης για τους νέους γονείς στην Ελλάδα.

v