Έκανε 20 χρόνια οικονομία για τον τέλειο γάμο και τελικά παντρεύτηκε τον εαυτό της!

Έκανε 20 χρόνια οικονομία για τον τέλειο γάμο και τελικά παντρεύτηκε τον εαυτό της!

Από μικρή ονειρευόταν έναν τέλειο γάμο, για τον οποίο αποταμίευε λεφτά για περίπου 20 χρόνια περιμένοντας στωικά να βρεθεί ο κατάλληλος γαμπρός. Ο καιρός όμως περνούσε και ο άντρας της ζωής της δεν εμφανιζόταν στον ορίζοντα! 

Ο λόγος για την 42χρονη Σάρα Ουίλκινσον που, αφού βαρέθηκε να περιμένει τον κατάλληλο, αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της διοργανώνοντας τον γάμο των ονείρων της. «Ήταν μια υπέροχη μέρα για μένα να είμαι στο επίκεντρο της προσοχής. Η τελετή δεν ήταν επίσημος γάμος, αλλά είχα την ημέρα του γάμου μου», δήλωσε η ευτυχισμένη νύφη.

Η τελετή έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου με 40 φίλους και συγγενείς στο πλευρό της, ενώ το βράδυ στο πάρτι για τον γάμο είχε ακόμα 40 άτομα καλεσμένους με τη δεξίωση για γίνεται σε κλαμπ τένις.

Σύμφωνα με το BBC, η γυναίκα ξόδεψε περίπου 11.500 ευρώ τα οποία αποταμίευε σιγά - σιγά, κάθε μήνα για 20 χρόνια. Ο γάμος περιλάμβανε ένα παραδοσιακό λευκό φόρεμα με παγιέτες το οποίο επέλεξε μετά από τέσσερις μήνες αναζήτησης, μια τούρτα σε επίπεδα με τη φιγούρα μιας νύφης που φιλάει έναν βάτραχο, ενώ η μητέρα της, τη συνόδεψε στο διάδρομο της τελετής.

Η 42χρονη είπε πως πήρε την απόφαση να παντρευτεί τον εαυτό της κατά τη διάρκεια του lockdown, όταν έκλεισε τα 40. Τότε είναι που αγόρασε και το δαχτυλίδι του αρραβώνα της.

Πηγή: reader.gr

v