Μ. Τζομπανάκη: «όσο μεγαλώνουν τα παιδιά μας, μεγαλώνει κι η αγάπη μας για αυτά»

Μ. Τζομπανάκη: «όσο μεγαλώνουν τα παιδιά μας, μεγαλώνει κι η αγάπη μας για αυτά»

Για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη και τον εγγονό της Αχιλλέα μίλησε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη στο «Πρωινό Σουσού». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγάπη που απολαμβάνει στη ζωή της, τονίζοντας πως της αρέσει να τη φωνάζουν «γιαγιά».

«Μικρή μου άρεσε ο ρόλος της κόρης και της αδερφής γιατί έχω καταπληκτικά αδέρφια και υπέροχους γονείς. Καταλήγω στον Αχιλλέα μας (εννοεί τον εγγονό της), γιατί είναι ένα συναίσθημα που διπλασίασε το συναίσθημα που είχα και έχω με τον γιο μου. Όλες οι μητέρες ξέρετε ότι μεγαλώνουν τα παιδιά μας και μεγαλώνει και η αγάπη μας. Δεν λιγοστεύει ποτέ.

Τώρα ήρθε κι αυτό το πλάσμα, πολλαπλασιάστηκε η αγάπη και είμαι με το κεφάλι έξω μέσα σε ένα σύννεφο χαράς και αγάπης. Μου αρέσει να με λένε γιαγιά. Ευχομαι σε όλες τις γυναίκες να το ζήσουν. Είμαι παιχνιδιάρα γιαγιά», τόνισε και πρόσθεσε για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη:  «Ο Ορφέας μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που πάντα θα μου προκαλεί πολύ βαθιά εκτίμηση, εκτός από την αγάπη που έχω».

«Αυτό που βλέπετε είναι η χαρά που έχω για τη ζωή. Χαίρομαι που ζω και αυτό αντανακλάτε προς τα έξω και είναι το καλύτερο λίφτινγκ, φωτισμός… Η χαρά και η αγάπη. Δεν μου αρέσουν οι υπερβολικές αισθητικές επεμβάσεις. Δεν χρειάζεται για μια ρυτίδα να χαλάσεις τη φυσική σου ομορφιά».

Πηγή: znews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v