10 τύποι ανθρώπων που είναι καταδικασμένοι να μείνουν για πάντα μόνοι

10 τύποι ανθρώπων που είναι καταδικασμένοι να μείνουν για πάντα μόνοι

Κανείς δεν είναι κακός εκ πεποιθήσεως. Πίσω από κάθε ελάττωμα βρίσκεται μια τουλάχιστον ικανοποιητική εξήγηση –ο «τραμπούκος» έχει «τραμπουκιστεί», ο «μικρόψυχος» δεν έχει πάρει αγάπη, ο κουτσομπόλης μεγάλωσε μέσα στο κουτσομπολιό.

Ωστόσο, η πικρή αλήθεια είναι ότι η ζωή είναι μικρή, όχι για να δικαιολογείς, αλλά για να έχεις μια θέση στη ζωή σου, για κάποια είδη ανθρώπων. Δεν είναι κακοί. Δεν έχουν διαλέξει να «δηλητηριάζουν» τη χαρά ή τις ζωές των υπολοίπων, απλά είναι… τοξικοί και καταδικασμένοι να μείνουν μόνοι. 

O μαμάκιας

Φανταστείτε να γνωρίσετε κάποιον και, μετά το πέρας του ραντεβού να σας καλέσει σπίτι του για ένα τελευταίο ποτό ζητώντας σας να... κάνετε ησυχία γιατί στο διπλανό δωμάτιο κοιμάται η μαμά του! Πρόκειται για τον τύπο που μένει ακόμα στο πατρικό του παρόλο που δεν είναι πια φοιτητής! Είναι πολύ βολικό για εκείνον από τη μία να τον φροντίζει η μαμά του και από την άλλη να φροντίζει εκείνος τη μαμά του, αλλά δεν είναι καθόλου βολικό για σας! Ο συγκεκριμένος τύπος συντρόφου μπορεί να γίνει υπέροχος φίλος αλλά όχι καλός σύζυγος. 

Ο «πάνω απ' όλα οι φίλοι μου»

«Δεν μπορώ να έρθω στο σπίτι των γονιών σου. Έχω ραντεβού με τους φίλους μου». Αν ακούσετε κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι έχετε να κάνετε με τον κλασικό τύπο που προτιμά να περνά ανέμελες στιγμές με τους φίλους του, αποφεύγοντας τη δέσμευση. Δεν είναι διατεθειμένος να θυσιάσει τα χόμπι του και τον προσωπικό του χρόνο ούτε για εσάς ούτε για την οικογένεια που ονειρεύεστε να κάνετε. Το σπίτι του είναι πάντα γεμάτο από φίλους, άδεια μπουκάλια μπύρας, καλάμια ψαρέματος ή ανοιχτό Play Station αλλά μάλλον δεν υπάρχει αρκετός χώρος για εσάς. 

Ο χειριστικός

Ο συγκεκριμένος τύπος συντρόφου αντιλαμβάνεται το ταίρι του ως έναν «κενό καμβά» που χρειάζεται πολλή δουλειά μέχρι να γίνει ο «ιδανικός». Εάν σας συγκρίνει συνέχεια με άλλες, σας υπαγορεύει τι να φοράτε και γενικά προσπαθεί να σας αλλάξει, τότε δεν κάνει για σας. Το πιθανότερο δεν κάνει για καμία, αφού πάντα ψάχνει για το τέλειο. Το τέλειο, όμως, δεν υπάρχει. 

Ο εγωκεντρικός

Αυτό το άτομο είναι έτοιμο να πει όλες τις ενδιαφέρουσες ιστορίες, τα ανέκδοτα και τα ανόητα αστεία του για όλο το βράδυ κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού. Δεν ενδιαφέρεται να ακούει τους άλλους. Αν προσπαθήσετε να διακόψετε τον μονόλογό του, θα σας διακόψει με μια δική του ιστορία, «Μια φορά είχα...». Αντί για δεύτερο ραντεβού μαζί του, καλύτερα να πάτε στον κινηματογράφο ή το θέατρο. 

Ο απελπισμένος

Θέλει τόσο πολύ να παντρευτεί που τρομάζει τις υποψήφιες με το καλημέρα σας! Είναι ο άντρας που θα σας ρωτήσει στο πρώτο ραντεβού πόσα παιδιά θέλετε ή η γυναίκα που θέλει να σας συστήσει στους γονείς της από το δεύτερο ραντεβού. Ίσως τελικά δεν τους νοιάζει με ποιον να είναι, αρκεί να είναι με κάποιον. 

Ο κολλημένος με την πρώην

«Έχω μια κοπέλα, αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα», λέει ο τύπος με το οποίο βγήκες ραντεβού. Συνήθως καταλήγει να μιλάει όλο το βράδυ για την πρώην του, είτε με θετικά είτε με αρνητικά σχόλια. Αυτό σημαίνει ότι έχει ακόμα συναισθήματα για εκείνη οπότε καλύτερα μην ξεκινήσεις κάτι μαζί του. Κανείς δεν θέλει να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης ή η καβάτζα.

Ο σπάταλος

Είναι ο κλασικός τύπος που στο πρώτο ραντεβού θα σε πάει στο καλύτερο εστιατόριο για σαμπάνια και χαβιάρι και στο επόμενο θα σου ζητήσει δανικά. Επίσης, είναι πιθανό να τον δείτε να κυκλοφορεί με iOhone και το πιο ακριβό κοστούμι, αλλά το πορτοφόλι του είναι πάντα άδειο. Είναι δύσκολο να βασιστείς σε τέτοιους ανθρώπους. αν δεν έχεις μέτρο στο πορτοφόλι σου, δεν έχεις μέτρο ούτε στα συναισθήματα ή τη ζωή σου γενικά. 

Ο καβγατζής

Τον ενοχλούν οι πάντες και τα πάντα και είναι έτοιμος να σηκώσει τα μανίκια για καβγά με το παραμικρό. Ένας καβγατζής κατά βάθος χαίρεται όταν οι άλλοι είναι αγενείς, η μπριζόλα στο εστιατόριο παραψημένη ή το δωμάτιο του ξενοδοχείου σκονισμένο. Όλα αυτά είναι ο ιδανικός λόγος για να δείξει τα δόντια του και παράλληλα να... σας κάνει ρεζίλι! Μην ξεχνάτε πως αργά ή γρήγορα, θα είναι έτοιμος για καβγά και μαζί σας. Το αντέχετε; 

Ο τηλεφωνάκιας

Φανταστείτε να του ανοίγετε την καρδιά σας για κάτι που σας πλήγωσε πολύ και, λίγο πριν φτάσετε στην κορύφωση της ιστορίας, εκείνος πιάνει το κινητό του τηλέφωνο και τσεκάρει για ειδοποιήσεις ή μηνύματα. Είναι ο κλασικός τύπος που δεν κάνει χωρίς το τηλέφωνό του και είναι φανερό πως ότι συμβαίνει στην οθόνη του, είναι πιο σημαντικό από εσάς ή την πραγματική ζωή γύρω του.

Ο κουτσομπόλης

Ίσως λόγω συμπλεγμάτων, ίσως εξαιτίας έλλειψης παιδείας κάποιοι εκ των συνανθρώπων μας δεν διστάζουν να αμολύσουν το φαρμάκι τους ή/και μερικές συκοφαντίες για φίλους και γνωστούς. Κανείς δεν χρειάζεται στην ζωή του έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να κρατάει το στόμα του κλειστό και που τρέφεται απ’ τα κακά νέα και την αναπαραγωγή τους.

 

Πηγή: brightside.me

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v