Πώς είναι να είσαι μαμά ενός 5χρονου παιδιού στα... 60!

Πώς είναι να είσαι μαμά ενός 5χρονου παιδιού στα... 60!

H Brigitte Nielsen είναι Δανή ηθοποιός και μοντέλο και απασχολήσει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας με το γεγονός ότι αποφάσισε στα 54 της, μετά από 4 παιδιά, να γίνει ξανά μητέρα. Όλοι προσπαθούσαν να τη μεταπείσουν, όμως εκείνη δεν άλλαξε γνώμη. Σήμερα, στα 60 της μοιράζεται το πώς είναι η μητρότητα σ' αυτή την ηλικία.

«Όταν έμεινα έγκυος στα 55 μου, όλοι - ακόμα και οι μεγαλύτεροι γιοι μου - μου έλεγαν ότι είμαι πολύ μεγάλη... Δεν το πιστεύω όμως. Δεν υπάρχει το ''πολύ μεγάλη'' όσον αφορά τη μητρότητα. Αυτό επίσης, δεν το λέμε ποτέ σε άντρες που αποκτούν παιδιά στα 60, 70, ακόμα και στα 80 τους! Πάρτε για παράδειγμα, τον Robert De Niro... Είναι 79 ετών και έχει ένα μωρό 7 μηνών!»

Η Nielsen θεωρεί ότι η ωριμότητα και η ηλικία της την βοηθούν στο να είναι καταπληκτική μαμά και ούτε για μια στιγμή δεν αισθάνθηκε ότι δεν έχει αντοχές για να μεγαλώσει την 5χρονη κόρη της.

«Έχω τεράστια υπομονή και δεν νιώθω καθόλου κούραση», δήλωσε σε αποκλειστική συνέντευξη στο People.

Η Nielsen, η οποία ζει τώρα στη Μαρμπέλα της Ισπανίας με τον Ιταλό σύζυγό της Mattia Dessi, 45 ετών (γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 42 ετών και εκείνος 27), λέει ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη με το πώς έχει διαμορφωθεί η ζωή της, από κάθε άποψη. Δεν πίνει και δεν καπνίζει πια και έχει την πολυτέλεια να αφιερώσει όλο της τον χρόνο στην κορούλα της.

«Πάλεψα γι' αυτό το παιδί. Είχα 13 αποτυχημένες εξωσωματικές μέχρι να τα καταφέρω! Ο γιατρός με προειδοποίησε να είμαι ρεαλίστρια όσον αφορά τις πιθανότητές μου. Μου είπε ότι είχα δυόμισι τοις εκατό πιθανότητες να μείνω έγκυος, οπότε όταν τελικά συνέβη, ήταν απλά εκπληκτικό. Υπήρχε ο φόβος, επειδή ήταν εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου, καθώς ήμουν 54 ετών, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά.»

Πηγή: people.com

v