Έστειλαν μαθήτρια στον διευθυντή για τιμωρία κι εκείνος... την υιοθέτησε!

Έστειλαν μαθήτρια στον διευθυντή για τιμωρία κι εκείνος... την υιοθέτησε!

Η Raven θα γιορτάσει φέτος τα ένατα Χριστούγεννα ως κόρη των θετών γονιών της, τους οποίους γνώρισε με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο. 

Ο Jason Smith, διευθυντής δημοτικού σχολείου για 14 χρόνια, γνώρισε την κόρη του, Raven Whitaker-Smith το 2015, όταν την έστειλαν στο γραφείο του για να την τιμωρήσει.

«Είδα απέναντί μου ένα γλυκύτατο, αθώο 11χρονο παιδί κάπως ηττημένο. Τι ρώτησα τι συμβαίνει, κι εκείνη μου απάντησε ότι πέταξε ένα γιαούρτι σε συμμαθητές της. Έπειτα, τη ρώτησα αν θα έκανε κάτι τέτοιο σε ένα εστιατόριο, και με τον πιο φυσικό τρόπο, μου είπε ότι δεν έχει πάει ποτέ της σε εστιατόριο να φάει. Εκεί κατάλαβα ότι το παιδί αυτό έχει παραβατική συμπεριφορά όχι επειδή είναι ¨κακό", αλλά επειδή δεν έχει πάρει ποτέ αρκετή αγάπη», είπε ο Jason Smith σε συνέντευξή του, και είχε δίκιο. 

Μέχρι τότε η Raven ζούσε με ανάδοχες οικογένειες που δεν της έδιναν πολλή σημασία. Όταν το έμαθε αυτό ο διευθηντής του σχολείου της, ο οποίος προσπαθούσε χρόνια να κάνει παιδί με την σύζυγό του, αποφάσισε να της χαρίσει ένα σπίτι και μια παντοτινή οικογένεια. 

Για 2 χρόνια, ο Jason και η σύζυγός του ήταν οι ανάδοχοι γονείς της, ενώ είχαν κινήσει όλες τις διαδικασίες για να την υιοθετήσουν Τελικά, το κατάφεραν το 2017 και η ζωή τους άλλαξε για πάντα.

«Την πρώτο Σαββατοκύριακο που έμεινα στο σπίτι τους, ένιωσα οικειότητα και θαλπωρή που δεν τα είχα ξανανιώσει μέχρι τότε», είπε η 20χρονη πλέον κοπέλα και πρόσθεσε:

« Όταν μετακόμισα μαζί τους, ήξερα βαθιά μέσα μου ότι αυτοί θα γινόντουσαν οι γονείς μου. Παρόλα αυτά, τον πρώτο καιρό έκανα οτιδήποτε περνούσε από το χέρι μου για να τους εκνευρίσω. Ήθελα να δω αν η αγάπη τους ήταν αληθινή... Αν θε με αγαπούσαν ακόμα και στα δύσκολα, ακόμα κι αν δεν ήμουν τέλεια. Δοκίμαζα τα όριά τους κάθε μέρα μέχρι που κατάλαβα ότι με νιώθουν παιδί τους». 

Όσο για τον μπαμπά της, δηλώνει πολύ περήφανος για την κόρη του και την πρόοδό της: «Όταν τη γνώρισα, κατάλαβα πως δεν είχε εμπιστοσύνη στους ενήλικες γιατί κανένας δεν την είχε φροντίσει όπως της άξιζε - όπως αξίζει σε όλα τα παιδιά. Με τον καιρό, όμως, άρχισε να δέχεται την καθημερινή ρουτίνα, να πλένει τα δόντια της, να κοιμάται νωρίς, να κάνει φίλους και να διαβάζει. Τη βοηθήσαμε να καλύψει τα μαθησιακά κενά της και σταδιακά έγινε πολύ καλή μαθήτρια. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι άρχισε να εμπιστεύεται τους ανθρώπους». 

Πλέον η Raven είναι φοιτήτρια και θέλει να γίνει κοινωνική λειτουργός για να βοηθάει παιδιά που δεν έχουν την ευκαιρία να μεγαλώσουν σε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Όσο για τους γονείς της, δηλώνει ευγνώμων που την αγκάλιασαν και της έμαθαν τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v