Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Athener Schule στα Βριλήσσια!

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Athener Schule στα Βριλήσσια!

Και φέτος το Athener Schule, (Νηπιαγωγείο & δημοτικό σχολείο του Ελληνογερμανικού Εκπαιδευτικού Συλλόγου) διοργανώνει μοναδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις!

Το  Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Athener Schule είναι πλέον ένας θεσμός για μικρούς και μεγάλους!

Το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 – 17:00  σας περιμένουμε να απολαύσουμε γερμανικά και ελληνικά εδέσματα, χειροποίητα γλυκά, καφέ, αναψυκτικά, μπύρα, Prosecco και snacks. Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την γερμανική μας γωνιά με ιδιαίτερα γλυκίσματα της γερμανικής παράδοσης και ζεστό Glühwein σε παραδοσιακές κούπες. Παράλληλα στην ταβέρνα μας θα προσφέρονται ψητά λουκάνικα της ώρας, ξινολάχανο με ψωμάκια, πατατοσαλάτα και σπιτικές πίτες.

Παιδικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων:

  • Καλλιτεχνικά Εργαστήρια από τις 12:00
  • Ζωγραφική στο πρόσωπο (face painting) από τις 12:00
  • Αθλητικά παιχνίδια (τοξοβολία, survivor και bubble balls) 13:30- 16:30
  • Κουκλοθέατρο: «Ο παπουτσής και ο καλικαντζαρής» από την ομάδα ArtooPaspartoo στις 15:00

Στο τέλος θα γίνει η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς μας με δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Στη γιορτή αυτή θα εκτεθούν στον χώρο της Βιβλιοθήκης μεγάλα ομαδικά έργα των παιδιών του σχολείου και τα έσοδα από τη διάθεσή τους θα προσφερθούν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 17.00-19.00 το απόγευμα η Βιβλιοθήκη του Athener Schule θα ανοίξει για όλους για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα !

Αυτό το Χριστουγεννιάτικο απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να βυθιστούμε στη μαγεία της ιστορίας «Πετρόσουπα» μέσα από τη φωνή του ηθοποιού Αλέξανδρου Κλημόπουλου. Επίσης, για πρώτη φορά η παιδική ορχήστρα του Athener Schule υπό τη διεύθυνση της μουσικού μας κας Αναστασίας Μηλιώρη θα γεμίσει τον χώρο με μελωδίες!

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!

Που θα μας βρείτε: 25ης Μαρτίου & Δ. Βερνάρδου 9 – Βριλήσσια

Τηλέφωνο: 210 6820566

Website: www.athenerschule.gr

Facebook/ IG: Athener Schule

E-mail [email protected]

v