Τα Χριστούγεννα είναι ομορφότερα όταν έχεις παιδιά!

Τα Χριστούγεννα είναι ομορφότερα όταν έχεις παιδιά!

Tα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που παίρνουμε άδεια, κοιμόμαστε πολύ, βλέπουμε τους φίλους μας, ξενυχτάμε, διασκεδάζουμε και κάνουμε ό,τι θέλουμε! Ή μάλλον, κάναμε ό,τι θέλαμε, πριν γεννηθεί το αγγελούδι μας που, με τα μικροσκοπικά χεράκια του, τσαλάκωσε την πρότερη ζωή μας για να μας χαρίσει μια νέα, υπέροχη και μαγική! Γιατί τα Χριστούγεννα με παιδιά μπορεί να είναι πιο κουραστικά, αλλά είναι πάντα ομορφότερα!

Υπάρχει χαρά και ενθουσιασμός στο σπίτι

Χριστούγεννα με παιδιά σημαίνει να περιτριγυρίζεσαι όλη μέρα από μικροσκοπικά χαρούμενα πλασματάκια  που απολαμβάνουν τις διακοπές τους και ανυπομονούν για την ομορφότερη γιορτή του χρόνου. Ο στολισμός του δέντρου, τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν σε κάθε πιθανή γωνιά, οι χριστουγεννιάτικες μουσικές και οι συγγενείς που μπαινοβγαίνουν σπίτι, είναι πηγή χαράς και ενθουσιασμού για τα μικρά μας.

Πώς γίνεται, λοιπόν, να μην παρασυρθείς απ’ όλη αυτή την αισιοδοξία και να μην αρχίσεις να χασκογελάς κι εσύ με τα αστεία τους και τα πειράγματά τους; Το πνεύμα των Χριστουγέννων σε τυλίγει σαν αστερόσκονη και ξαφνικά, η ζωή παίρνει άλλο χρώμα κι άλλη χροιά: αυτή του παιδικού τους κόσμου, όπου όλα είναι τέλεια και μαγικά!

Περνάμε όμορφο χρόνο όλοι μαζί

Ξαφνικά, το βαρύ καθημερινό πρόγραμμα της οικογένειας χαλαρώνει και βρίσκουμε ευκαιρία να περάσουμε χρόνο όλοι μαζί. Μπορεί να μην ακολουθούμε το έξαλλο πρόγραμμα της νιότης μας, αλλά οι βραδιές με την οικογένεια έχουν άλλη χάρη! Μικροί και μεγάλοι συγκεντρωνόμαστε γύρω από το μεγάλο τραπέζι με επιτραπέζια ή παζλ, φτιάχνουμε όλοι μαζί χειροποίητα δωράκια, τυλίγουμε τα δώρα των αγαπημένων μας, διαβάζουμε βιβλία, κάνουμε μεγάλες βόλτες και περνάμε τις μέρες μας οικογενειακά.  

Ωστόσο, μία από τις ομορφότερες στιγμές των Χριστουγέννων με παιδιά, είναι η ώρα της «οικογενειακής ταινίας». Όλοι μαζί αγκαλιά στον καναπέ, με μια ζεστή σοκολάτα στο χέρι και λιχουδιές στο τραπέζι, απολαμβάνουμε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ειδικά φέτος, μας περιμένουν στην ΕΟΝ ο «Παπουτσωμένος γάτος: η τελευταία επιθυμία», o «Σρεκ», το «Ξενοδοχείο για τέρατα» και η «Annie», καθώς η Νova υποδέχεται τον Δεκέμβριο με το Nova Christmas, το κανάλι των γιορτών που επί 21 ημέρες θα προβληθούν 45 ταινίες για όλη την οικογένεια. 

Κι όσοι δεν έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της EON (ή έχετε αλλά όχι σε όλο το περιεχόμενό της), η Nova σας το προσφέρει εντελώς δωρεάν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, χωρίς καμία δέσμευση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μπείτε στο eon.nova.gr και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

Απολαύστε, λοιπόν, την αγαπημένη σας οικογενειακή ταινία αγκαλιά με τα παιδιά, και ζήστε στιγμές θαλπωρής και ευτυχίας! 

Τηρούμε τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις… πιστά

Πριν τα παιδιά, προτιμούσες να αφιερώνεις τις γιορτές για να ξεκουραστείς, να δεις φίλους, να ταξιδέψεις και να χαλαρώσεις. Μετά τα παιδιά, όμως, κάτι αλλάζει μέσα σου. Ξαφνικά, θες να στολίσεις το πιο.... παρδαλό δέντρο, να φτιάξεις μελομακάρονα και κουραμπιέδες με τα χεράκια σου, να «φέρεις» τον Αϊ Βασίλη στο σπίτι (και να τον κεράσεις κιόλας!), να κάνεις βόλτες στη στολισμένη πόλη, να πεις και να ακούσεις τα κάλαντα και να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς με την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς. 

Όταν γίνεσαι γονιός, θες να τηρείς πιστά όλες τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που μέχρι τότε δεν σε ενθουσίαζαν πολύ. Μάλιστα το κάνεις χαρά και λαχταράς να τις μεταδόσεις στα παιδιά σου, με την ελπίδα πως θα τις συνεχίσουν κι εκείνα όταν μεγαλώσουν και κάνουν τη δική τους οικογένεια. 

Τα Χριστούγεννα με τα παιδιά είναι μια από τις ομορφότερες εμπειρίες που βιώνουν οι γονείς. Πριν συμβεί, είναι αδύνατον να φανταστείς το μέγεθος της ευτυχίας και της πληρότητας που νιώθεις. Αφού το ζήσεις, όμως, δεν το αλλάζεις με τίποτα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v