Καθηγήτρια σε φτωχική γειτονιά πήρε δώρα για όλους τους μαθητές του σχολείου!

Καθηγήτρια σε φτωχική γειτονιά πήρε δώρα για όλους τους μαθητές του σχολείου!

Ήταν αρχές Νοεμβρίου όταν η Cheri Guy, μια καθηγήτρια γυμνασίου σε φτωχική γειτονιά των ΗΠΑ, μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok λέγοντας πως τα δώρα που ζητούν οι μαθητές της είναι κυριολεκτικά είδη πρώτης ανάγκης.

Στο συγκεκριμένο σχολείο, στο πλαίσιο ενός προγράμματος που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια ένας γυμνασιάρχης, οι μαθητές γράφουν μια έκθεση για το χριστουγεννιάτικο δώρο που θέλουν και τον λόγο για τον οποίο το θέλουν. Στη συνέχεια, οι δάσκαλοι και το προσωπικό του σχολείου προσπαθούν να εκπληρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις επιθυμίες των μαθητών με δικά τους χρήματα. 

Πολύ συχνά, μάλιστα, το δώρο του σχολείου μπορεί να είναι και το μοναδικό δώρο που λαμβάνουν οι μαθητές για τα Χριστούγεννα. 

Φέτος, με τη βοήθεια της Cheri, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ήταν αρκετά για να αγοραστούν δώρα και για τους 900 μαθητές του σχολείου καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της και έδωσε ό, τι μπορούσε. 

Κάποιοι μαθητές ζητούσαν παντόφλες για το κρύο, ένα σακουλάκι καραμέλες ή τρόφιμα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ένας μαθητής ζήτησε να είναι ευτυχισμένη η 5χρονη αδερφή του ενός κάποιος άλλος ζήτησε να πάρουν δώρα οι συμμαθητές του. 

Ο κόσμος, που φαίνεται πως συγκινήθηκε από το βίντεο της Cheri, θέλησε να βοηθήσει τους νεαρούς μαθητές. Έτσι, πρόσφερε είτε χρήματα είτε κατευθείαν τα δώρα που υπήρχαν στη λίστα. Κάποιοι, δώρισαν ακόμα και χαρτί περιτυλίγματος και χριστουγεννιάτικες κάρτες. 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v