4 μηνών μωράκι επέζησε από ανεμοστρόβιλο που διέλυσε το σπίτι του!

4 μηνών μωράκι επέζησε από ανεμοστρόβιλο που διέλυσε το σπίτι του!

Ένα μωρό 4 μηνών επέζησε από θαύμα, όταν ένας ανεμοστρόβιλος διέλυσε το σπίτι του στο Τενεσί και το παρέσυρε προτού οι γονείς του προλάβουν να βγουν από το σπίτι. Το τυχερό αγοράκι βρέθηκε να κρέμεται στο καλαθάκι του σ' ένα δέντρο χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό.

Μιλώντας στο BBC, οι γονείς του ευχαρίστησαν τον Θεό όταν βρήκαν το αγόρι ζωντανό. Το ζευγάρι δήλωσε ότι ο φονικός ανεμοστρόβιλος χτύπησε το Σάββατο γκρεμίζοντας το σπίτι τους. Τόσο οι ίδιοι όσο και ο ενός έτους αδερφός του αγοριού υπέστησαν μικροτραυματισμούς.

Όταν τελείωσε ο εφιάλτης, ανακάλυψαν ότι το 4 μηνών μωρό τους έλειπε και ξεκίνησαν να το ψάχνουν. Έπαθαν σοκ όταν το βρήκαν να είναι σώο και ασφαλές στο καλαθάκι του, κρεμασμένο σ' ένα δέντρο.

«Όταν είδα τον σύζυγό μου να κρατάει το παιδί στην αγκαλιά του, με έπιασαν τα κλάματα. Πρόκειται για θαύμα! Τα ρουχαλάκια του ήταν σκισμένα, όμως, ήταν ζωντανός», είπε η μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μοντγκόμερι, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Πηγή: ndtv.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v