Ε. Ράντου: «δεν μας ανήκουν τα παιδιά μας - τα φτιάχνεις για να κατακτήσουν τη δική τους ζωή»

Ε. Ράντου: «δεν μας ανήκουν τα παιδιά μας - τα φτιάχνεις για να κατακτήσουν τη δική τους ζωή»

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε η Ελένη Ράντου στο επεισόδιο που προβλήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην κόρη που έχει αποκτήσει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέτα, η οποία είναι εικαστικός και βρίσκεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου κάνει το μεταπτυχιακό της στα animations, στο Willem de Kooning Academie.

Η Νικολέτα είναι 27 ετών και έχει αποφοιτήσει από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, ενώ λίγο πριν φύγει για την Ολλανδία είχε πραγματοποιήσει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής.

Εκεί βρέθηκαν φυσικά οι γονείς της, οι οποίοι στάθηκαν περήφανοι δίπλα της. Για την κόρη της, η Ελένη Ράντου ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως είναι υπερπροστατευτική, ο κλασικός τύπος «κακιάς πεθεράς» που νιώθει ότι κανένας δεν είναι άξιος για το παιδί της.

Παρά την αδυναμία που έχει στην κόρη της, όμως, η ηθοποιός τόνισε ότι έχει καταλάβει πλέον ότι «Δεν μας ανήκουν τα παιδιά μας. Τα παιδιά τα φτιάχνεις για να τα βγάλεις στην κοινωνία, να τους δώσεις μια “σπρωξιά” για να κατακτήσουν τη δική τους ζωή».

Μάλιστα, από τότε που δεν βρίσκεται στο ίδιο σπίτι με την Νικολέτα, η Ράντου, δήλωσε ότι περνάει μία δεύτερη εφηβεία, αλλά και ότι αισθάνεται αρκετή ελευθερία στο σπίτι, αφού δεν φοβάται μήπως ξυπνήσει κάποιον όταν θέλει να βάζει δυνατά τη μουσική.

Πηγή: queen.gr

v