18χρονη έσωσε μωράκι από ηλεκτροπληξία με κίνδυνο της ζωής της

18χρονη έσωσε μωράκι από ηλεκτροπληξία με κίνδυνο της ζωής της

Μία 18χρονη κοπέλα από τις ΗΠΑ, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή, έσωσε ένα αγοράκι, όταν οι γονείς του έπαθαν ηλεκτροπληξία από καλώδιο ρεύματος κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας στο Όρεγκον.

Πριν από μερικές ημέρες ο κυβερνήτης του Όρεγκον κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς η πολιτεία του πλήττεται από παγωμένη βροχή και χειμερινές καταιγίδες που οδήγησαν σε πτώσεις δέντρων, τεράστιες διακοπές ρεύματος και τουλάχιστον 13 θανάτους.

Η Majiah Washington ήταν μάρτυρας ενός τραγικού περιστατικού που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της. Βρισκόταν μέσα στο σπίτι της κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, όταν είδε από το παραθυρό της τους γείτονες της να παθαίνουν ηλεκτροπληξία εξαιτίας ενός κομμένου καλωδίου που υπήρχε στον δρόμο. 

Το ζευγάρι μαζί με το 9 μηνών μωρό τους και ένα ακόμα άτομο, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν ο θείος του παιδιού, πάλευαν να μπουν στο σπίτι τους, όταν γλύστρησταν και ακούμπησαν ένα καλώδιο. Το ρεύμα χτύπησε τους ενήλικες, οι οποίοι δυστυχώς, βρήκαν ακαριαίο θάνατο. Το αγοράκι όμως ήταν ζωντανό...

Η 18χρονη έτρεξε κοντά του και το τράβηξε μακριά παρά τον κίνδυνο να πάθει και η ίδια ηλεκτροπληξία. «Έκανα αυτό που θα ήθελα να κάνει κάποιος και για το δικό μου το μωρό αργότερα. Ευτυχώς, είναι καλά. Είναι το μόνο που με ένοιαζε», δήλωσε σε συνέντευξή της αργότερα. 

Πηγή: bbc.com

v