6χρονη έσωσε τη ζωή της μαμάς της όταν εκείνη έπαθε εγκεφαλικό ενώ οδηγούσε! 

6χρονη έσωσε τη ζωή της μαμάς της όταν εκείνη έπαθε εγκεφαλικό ενώ οδηγούσε!

Ένα 6χρονο κορίτσι με το όνομα Bryanna, βραβεύτηκε επειδή, με την ψυχραιμία και τη γενναιότητα της, έσωσε τη ζωή της μαμάς της όταν εκείνη έπαθε εγκεφαλικό οδηγώντας. 

Η Bryanna Cook με τη μητέρα της, τη Yolanda, πήγαιναν επίσκεψη στη γιαγιά όταν ξαφνικά η Yolanda έχασε τις αισθήσεις της και το αυτοκίνητο σταμάτησε στη μέση ενός ερημωμένου δρόμου. Η 6χρονη, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, πήρε το τηλέφωνο της μητέρας της και κάλεσε πρώτα τη γιαγιά της κι έπειτα το 166. 

Η μικρούλα, όχι μόνο έδωσε τις σωστές οδηγίες στους διασώστες για να εντοπίσουν το αυτοκίνητό τους, αλλά και ακολούθησε κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών για να βοηθήσει τη μαμά της που τελικά είχε πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, μαμά και κόρη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ η 6χρονη Bryanna δεν έφυγε από πλευρό της μητέρας της για μια ολόκληρη εβδομάδα που νοσηλευόταν. 

Η εξάχρονη, που είναι μαθήτρια της πρώτης τάξης του δημοτικού, έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή της μαμάς της και γι΄αυτό τιμήθηκε για τη γενναιότητά της με ένα βραβείο! 

Πηγή: blackenterprise.gr

 

v