80χρονη έπλεξε ένα φανταστικό νυφικό μέσα σε μόνο 3 εβδομάδες! 

80χρονη έπλεξε ένα φανταστικό νυφικό μέσα σε μόνο 3 εβδομάδες!

Είναι μερικές γυναίκες που δεν παύουν να θέλουν να ασχολούνται με κάτι δημιουργικό, ακόμη κι αν τα χρόνια βαραίνουν την πλάτη τους. Η Shirley Ellicott για παράδειγμα, αν και 80 ετών, αποφάσισε να μάθει πλέξιμο και έφτιαξε από το μηδέν ένα φανταστικό νυφικό.

Η 80χρονη γιαγιά από το Whitsbury είναι μητέρα 5 παιδιών και έχει 11 εγγόνια και 10 δισέγγονα. Πάντα της άρεσε η μόδα και ασχολούταν με την τέχνη του ραψίματος και του  κεντήματος. Μάλιστα, είχε φτιάξει πολλά βαπτιστικά φορεματάκια!

Όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το πλέξιμο δεν πίστευε ότι θα κατάφερνε να πλέξει ένα φανταστικό νυφικό, το οποίο μάλιστα έχει αρκετή ζήτηση. Η Shirley έμαθε στην ηλικία της να πλέκει από το μηδέν, αλλά παρόλα αυτά της πήρε μόνο 3 εβδομάδες για να το φτιάξει.

«Είναι εκπληκτικό το τι μπορούν να κάνουν δύο βελόνες. Δεν είχα πλέξει ξανά στη ζωή μου, και πάντα ήθελα να πλέξω ένα νυφικό. Ήθελα να το κάνω σωστά, οπότε βρήκα ένα σχέδιο και ξεκίνησα. Όταν με πιάνει ο δημιουργικός οίστρος δεν σταματάω με τίποτα», είπε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Salisbury Journal (@salisburyjournal_)

v