Πατέρας ασελγούσε στις 2 ανήλικες κόρες του όταν η μαμά έλειπε από το σπίτι

Πατέρας ασελγούσε στις 2 ανήλικες κόρες του όταν η μαμά έλειπε από το σπίτι

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από τη δράση των δύο ανδρών που συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και κατηγορούνται για γενετήσια εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, εντοπίστηκε, προσήχθη και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 5ης Φεβρουαρίου 2024 ένας 55χρονος κατηγορούμενος, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του 14ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Ο 55χρονος Έλληνας διώκονταν με ένταλμα για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, δυνάμει σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, ο οποίος τυγχάνει βιολογικός πατέρας των δύο κοριτσιών (γεννημένες το 2005 στην Αθήνα και το 2002 στην Αθήνα), σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο, από το έτος 2014 ως και το έτος 2019 και ενόσω οι κόρες του ήταν ανήλικες, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας αυτών από την οικία τους, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους.

Η δικογραφία της διενεργηθείσας προκαταρκτικής εξέτασης υπεβλήθη στις 18 Απριλίου 2023 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου, αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα, παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 14ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών και εκδόθηκε το ανωτέρω ένταλμα σύλληψης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε πρωινές ώρες σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/ Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων και εν συνεχεία στον αρμόδιο Ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος.

Πηγή: thetoc.gr

v