M. Γιαννάτου: «είχα δύσκολη γέννα - όταν πήγα σπίτι, έκλαιγα ξαπλωμένη στο πάτωμα»

M. Γιαννάτου: «είχα δύσκολη γέννα - όταν πήγα σπίτι, έκλαιγα ξαπλωμένη στο πάτωμα»

Η γνωστή ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία φέτος μας μάγεψε στην «Μάγισσα» βρέθηκε καλεσμένη στο «2night Show» και περιέγραψε την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και τη δύσκολη γέννα που είχε.

«Η εγκυμοσύνη ήταν ευτυχώς εύκολη. Δεν μου συνέβη καμία περίεργη λιγούρα. Γενικά στη ζωή μου τρώω μια φορά την ημέρα σαν γεύμα. Το πρωί πίνω τον καφέ μου, τρώω κριτσίνια, φρούτα, τσιμπολογάω. Στην εγκυμοσύνη έτρωγα δύο φορές τη μέρα, πεινούσα. Κι αυτό μου έβαλε κιλά. Πήρα σχεδόν 20 κιλά», δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε, μιλώντας για τη δύσκολη γέννα της και πόσο τυχερή ήταν που είχε δίπλα της τη μαμά της.

 «Ήταν δύσκολη η γέννα. Ήταν περίεργα όταν μου την έφεραν στην αγκαλιά μου. Δεν έκλαψα αλλά είχα άγχος πώς να την πιάσω. Με το πού έφτασα σπίτι έκλαψα όσο δεν έκλαψα σε όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Έκλαιγα ένα 20λεπτο, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα. Ευτυχώς ήταν και η μαμά μου και ένιωθα ασφάλεια. Οι γονείς μου είναι στην Κέρκυρα αλλά η μαμά μου έχει σχεδόν μετακομίσει μαζί μου για να με βοηθήσει».

Πηγή: protothema.gr

v