2χρονη κάνει snowboard σαν... επαγγελματίας!

2χρονη κάνει snowboard σαν... επαγγελματίας!

Η Sandy Hango, λάτρης του snowboard, αποφάσισε να μυήσει την 2χρονη κόρη της στο συγκεκριμένο χόμπι από τότε που ήταν μωρό και καταγράφει το ταξίδι της σε μια σειρά από βίντεο που μοιράζεται στο TikTok.

Πριν καν μπορέσει να περπατήσει, η Sandy έδενε το κοριτσάκι της στο στήθος της καθώς ανέβαινε στο snowboard της. Καθώς η Evelyn άρχισε να γίνεται πιο σταθερή στα δικά της πόδια στο σπίτι, έκανε εξάσκηση στο δικό της μίνι-σανίδι με μια μπάρα για να κρατιέται.

«Ως πρώην νηπιαγωγός πάντα ενθάρρυνα τους γονείς να ξεκινούν δραστηριότητες με το παιδί τους όσο το δυνατόν πιο μικρά», λέει η Sandy στο PEOPLE. «Τα παιδιά είναι σφουγγάρια και απορροφούν ό,τι κάνετε. Η κόρη μου απορρόφησε όλη την αγάπη για το snowboarding και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη!»

Η Sandy, η οποία ασχολείται με το snowboard από την 5η δημοτικού, λέει ότι πήγαν για πρώτη φορά στο βουνό με την Evelyn όταν ήταν 2 μηνών!

«Το αγαπημένο μου πράγμα στο snowboarding με την κόρη μου είναι να τη βλέπω να χαμογελάει και να διασκεδάζει. Το αγαπάει πραγματικά! Χορεύει, χαιρετάει τους ανθρώπους και ζητάει "κι άλλο". Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που αυτή και εγώ μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για το συγκεκριμένο χόμπι»

Η Sandy λέει ότι όλοι οι φίλοι και η οικογένειά της έχουν υποστηρίξει το εγχείρημά της!

@sandyhango SHE WAS SO LITTLE 🥹🥹#snowboardinggirl #snowboarding #11monthsold ♬ original sound - Sandyhango

v