Γέννησε το 3ο της παιδί στον ύπνο της - βρήκε το μωρό στις κουβέρτες!

Γέννησε το 3ο της παιδί στον ύπνο της - βρήκε το μωρό στις κουβέρτες!

Μία μητέρα δύο παιδιών και ο άντρας της βρίσκονται ακόμη σε σοκ, αφού ο τρίτος γιός τους αποφάσισε να γεννηθεί ενώ... κοιμόντουσαν και οι δύο!

Η Laura Thompson, δασκάλα από το Τέξας, εισήχθη στο νοσοκομείο μια εβδομάδα νωρίτερα από την ημερομηνία τοκετού, έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί. 

Ένας οδηγός πέρασε με κόκκινο και χτύπησε το αμάξι που οδηγούσε η νεαρή γυναίκα, με αποτέλεσμα να έχει πρόωρες συσπάσεις. Οι γιατροί αποφάσισαν να προκαλέσουν τον τοκετό της νωρίτερα, για να μπορέσει να αναρρώσει από τους τραυματισμούς του ατυχήματος. 

Γέννησε ενώ κοιμόταν του καλού καιρού!

Αφού της έκαναν επισκληρίδιο, η 31χρονη γυναίκα έπεσε να κοιμηθεί γύρω στις 10 το βράδυ, ακολουθώντας τις οδηγίες της μαίας. Είχε διαστολή μόλις 6 εκατοστά, οπότε δεν περίμενε κανείς να γεννήσει πριν από την επόμενη ημέρα. Στα πόδια του κρεβατιού, κοιμόταν γαλήνια και ο σύζυγός της, που δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της. 

Είκοσι λεπτά αργότερα, κι ενώ κι οι δύο κοιμόντουσαν του καλού καιρού, τους ξύπνησε μια νοσοκόμα που φώναζε «μωρό στο κρεβάτι». Είχε μπει στο δωμάτιο για να της αλλάξει κουβέρτα, όταν είδε το νεογέννητο αγοράκι και σήμανε συναγερμό. Το ζευγάρι ξύπνησε σαστισμένο από τις φωνές, κι όταν η μητέρα σήκωσε το κεφάλι, βρήκε τον νεογέννητο γιο της μπλεγμένο στις κουβέρτες. 

Σύμφωνα με τη Laura, ο άντρας της ήταν ξεκαρδιστικός έτσι όπως κινούνταν αγουροξυπνημένος μέσα στον χώρο σε κατάσταση πανικού. Πάντα ήταν ο δυνατός και ο ψύχραιμος της οικογένειας και το να τον βλέπει σε τέτοια, σύγχυση ήταν ένα σουρεαλιστικό θέαμα σύμφωνα με την ίδια.

«Ειλικρινά δεν θα το πίστευα ότι είναι αλήθεια αν δεν είχε συμβεί σε εμάς», είπε χαμογελώντας η 31χρονη μητέρα. Συμπλήρωσε ότι είχε ένιωθε μια συνεχόμενη πίεση,  αλλά όχι σαν αυτή που απαιτείται για να γεννήσει.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, ενώ το αγοράκι θα έχει μία από τις ενδιαφέρουσες ιστορίες να διηγείται όταν αναφέρεται στον τοκετό του.  

Πηγή: mother.ly
v