Παντρεύτηκε στο νοσοκομείο για να τη δει νυφούλα ο ετοιμοθάνατος μπαμπάς της

Παντρεύτηκε στο νοσοκομείο για να τη δει νυφούλα ο ετοιμοθάνατος μπαμπάς της

Όταν η Michelle Avila αποφάσισε να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της, ήξερε πως ήθελε να είναι παρόντες στην τελετή και οι δύο της γονείς. Εκείνη την περίοδο, όμως, ο μπαμπάς νοσηλεύτηκε με σοβαρά προβλήματα υγείας και οι πιθανότητες να βγει ζωντανός από το νοσοκομείο ήταν ελάχιστες.

Η Michelle, αντί να αναβάλει τον γάμο της, αποφάσισε να εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία που ήταν να τη δει νυφούλα, και σκέφτηκε να γίνει ο γάμος μέσα στο νοσοκομείο. 

Aυτό, όμως, δεν ήταν εύκολο. Μόλις εξέφρασε την επιθυμία της στις νοσηλεύτριες που φρόντιζαν τον πατέρα της, της υποσχέθηκαν να κάνουν ό,τι μπορούν για να την πραγματοποιήσουν. Ενημέρωσαν τη διεύθυνση τη νοσοκομείου, άλλαξαν το πρόγραμμά τους και κίνησαν γη και ουρανό για να πάρουν την απαραίτητη έγκριση.

Μάλιστα, ο πατέρας της νύφης δεν είχε ιδέα για όλα αυτά! Ο στόχος ήταν να του κάνουν έκπληξη και του το είπαν την τελευταία στιγμή για να χαρεί. Ο γάμος έγινε στις 8 Μαρτίου και ο περήφανος μπαμπάς έλαμπε από ευτυχία. 

«Μπορούσες να το δεις στα μάτια του. Ήταν τρισευτυχισμένος. Ευχαριστούσε συνέχει τους πάντες για το δώρο που το κάναμε, ακόμα και το επόμενο πρωί, μέχρι που η υγεία του επιδεινώθηκε και μπήκε στη ΜΕΘ», είπε η Michelle. 

«Νιώθω ευγνώμων που μπόρεσα να πραγματοποιήσω την τελευταία του επιθυμία και ευχαριστω από τα βάθη της καρδιάς μου το προσωπικό του νοσοκομείου που με βοήθησε», πρόσθεσε. 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v