Πρόωρη μπεμπούλα τα κατάφερε και πάει για 1η φορά σπίτι της μετά από 10 μήνες στο νοσοκομείο

Πρόωρη μπεμπούλα τα κατάφερε και πάει για 1η φορά σπίτι της μετά από 10 μήνες στο νοσοκομείο

Mία γλυκύτατη μικρούλα που γεννήθηκε πρόωρα στις 26 εβδομάδες, νίκησε τον θάνατο και κατάφερε επιτέλους να πάει σπίτι της μετά από 10 μήνες στο νοσοκομείο. Οι γονείς της είναι συγκινημένοι και οι γιατροί μιλούν με θαυμασμό για τη θέληση για ζωή που έχει αυτό το μωράκι.

Η Ellyannah, κόρη της Cecia Juarez και του Boris Lopez, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Cedars-Sinai Guerin Children's στο Λος Άντζελες στις 15 Μαρτίου, αφού πέρασε τους πρώτους οκτώ μήνες της ζωής της στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών, δύο εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας παιδιών και στη συνέχεια έναν ακόμη μήνα στον παιδιατρικό όροφο.

Ολόκληρο το νοσοκομείο γιόρτασε το γεγονός ότι η Ellyannah θα πήγαινε σπίτι της για πρώτη φορά μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία που έζησε.

To κοριτσάκι γεννήθηκε πρόωρα και πάλεψε από το πρώτο λεπτό για τη ζωή του. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας με σθένος και δεν το έβαλε ποτέ κάτω. 

«Πρόκειται για θαύμα», είπε η μητέρα της και δήλωσε ότι μαζί με τον σύζυγό της  θέλουν να μοιραστούν την ιστορία της κόρης τους για να προσφέρουν ελπίδα σε άλλες οικογένειες που μπορεί επίσης να έχουν ένα παιδί στη ΜΕΝΝ ή στο νοσοκομείο.

Πηγή: abcnews.go.com

v