Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε τον καβγά στο TikTok

Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε τον καβγά στο TikTok

Ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό. Καταγράφηκε στην περιοχή των Ζαρουχλέϊκων, στην Πάτρα και οι ηλικίες των ανηλίκων προκαλούν σοκ.

Συγκεκριμένα, ένα 7χρονο αγόρι άρχισε να ξυλοκοπά 8χρονο και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο TikTok, γιατί ήθελε περισσότερα... views! 

Τι συνέβη

Τρία αδέλφια έπαιζαν στον δρόμο και όπως φαίνεται ότι είχαν «βάλει στόχο» έναν 8χρονο. Στη συνέχεια, ένα από τα αδέλφια, ηλικίας 7 ετών, χτύπησε άγρια τον 8χρονο μπροστά στα μάτια των δύο αδελφών του. Μάλιστα, ζήτησε η πράξη του να τραβηχτεί σε βίντεο ώστε να ανέβη μετά στο TikTok. 

Το θύμα ούρλιαζε από τον πόνο. Ο μικρός πήγε σπίτι του κλαίγοντας, περιέγραψε στην μητέρα του τι συνέβη και εκείνη είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της. Η γυναίκα έσπευσε και βρήκε τον πατέρα του ανήλικου θύτη (μαθητής Β’ Δημοτικού). Ο άνδρας έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που είχε κάνει ο γιος του. Ζητούσε συνεχώς συγγνώμη, όμως η μητέρα του 8χρονου θύματος δεν την δέχτηκε.

Δεν έχει τέλος η βία μεταξύ των ανηλίκων

«Πώς είναι δυνατόν ένας 7χρονος να έχει κινητό και να έχει πρόσβαση στο TikTok. Να γνωρίζει να ανεβάζει βίντεο και πάνω από όλα… να ‘σκηνοθετεί’ ξυλοδαρμό συμμαθητή του για να έχει… views στα social media. Ο μιμητισμός σε όλο του το μεγαλείο» γράφει το flamis.gr, που έφερε το θέμα στην επιφάνεια.

Τι λένε συγγενείς των παιδιών

Ο θείος του 8χρονου μίλησε στην «Γνώμη»: «Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι. Πρόκειται για οικογένεια που την ξέρουμε και δεν είναι Ρομά γιατί πολλοί μπορούν να πουν διάφορα».

Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα σπίτι. Η μητέρα του θύματος σκέφτεται να υποβάλει μήνυση.

Ο σύζυγός της έχει πεθάνει. Το παιδί της εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα όπως είπε, θα πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να παρέμβει και να κάνει συστάσεις. Φοβάται πως έπειτα από όλα αυτά πιθανόν να υπάρξει και δεύτερο επεισόδιο στη γειτονιά.

Πηγή: in.gr

v