15χρονος έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή του - τον βασάνιζε για μήνες

15χρονος έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή του - τον βασάνιζε για μήνες

Ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοσχολικής βίας και συγκεκριμένα βασανισμού σημειώθηκε στη Σκύδρα της Πέλλας.

Σύμφωνα με το Mega, ένας 15χρονος «νταής» έσβησε στο μάγουλο ενός 14χρονου συμμαθητή του ένα τσιγάρο, με συνέπεια το μικρό παιδί να υποστεί έγκαυμα.

«Για να δω, πολύ σε έκαψα; Καλά σε έκανα»

«Έρχεται και πατάει το τσιγάρο όλο στο μάγουλο. Εγώ εκείνη τη στιγμή τα έχασα, έπεσα κάτω από τον πόνο, πήρα το ''100''. Και εκεί πέρα που ερχόντουσαν οι άλλοι να δουν αν είμαι καλά, αν ζαλίζομαι και θα λιποθυμήσω, έρχεται αυτός και μου λέει ''για να δω, πολύ σε έκαψα;''. Μου λέει ''καλά σε έκανα''», ανέφερε το παιδί για το περιστατικό.

Ωστόσο, όπως κατέθεσε στην αστυνομία το ίδιο το παιδί και η μητέρα του, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο. Το μαρτύριό του ξεκίνησε τα Χριστούγεννα. Η κακοποίηση από παρέα 5 συμμαθητών του ήταν συστηματική ακόμα και μέσα στο σχολείο. Μάλιστα, δεν δίστασαν ακόμα και να επιχειρήσουν να τον πνίξουν.

Οι «νταήδες» στην Πέλλα επιχείρησαν και να τον πνίξουν!

«Μου άρπαξε τη ζακέτα, δεν τη φορούσα εκείνη τη στιγμή, μου τη πέρασε στο λαιμό και άρχισε να με σφίγγει και εγώ προσπαθούσα να τη βγάλω. Δεν τα κατάφερα και τον είδε ένας φίλος μου, ένας πολύ καλός μου φίλος, και πήγε και τον έσπρωξε» είπε το παιδί στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων για το περιστατικό, κατά το οποίο η παρέα των «νταήδων» επιχείρησε να τον πνίξει.

Η μητέρα του παιδιού καταγγέλλει ότι οι καθηγητές δεν έχουν κάνει το παραμικρό για να σταματήσει το bullying και ότι το κίνητρο των επιθέσεων είναι η καταγωγή της οικογένειας.

«Του έλεγαν γύρνα στην πατρίδα σου, θα σε σκοτώσουμε, θα σε κάνουμε...», σύμφωνα με τη μητέρα του.

Πηγή: iefimerida.gr

v