Κ. Λέχου: «επί χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου»

Κ. Λέχου: «επί χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Λέχου στην Αθηναϊδα Νέγκα το βράδυ της Τρίτης και την εκπομπή Καλύτερα Αργά.

Για τη σχέση της με τους γονείς της, η Κατερίνα Λέχου είπε: «Επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου, το χάδι. Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, απλώς κάτι λείπει. Η μητέρα μου δεν ήταν τρυφερή, γιατί δεν την είχαν τρυφερέψει και αυτή. Δυστυχώς, οι άνθρωποι είμαστε μιμητικά όντα».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε: «Δεν θέλω να έχω κολλητή φίλη, γιατί έχω την τάση να κάνω εξαρτητικές σχέσεις. Γενικά είναι κάτι που το έχω δουλέψει πολύ και δεν θέλω. Δεν θέλω να έχω αυτή την φίλη που την παίρνεις κάθε μέρα τηλέφωνο. Έχω ανθρώπους που τους αισθάνομαι οικείους ψυχικά, αλλά δεν τους παίρνω συνέχεια τηλέφωνο. Η εξαρτητική σχέση είναι να ζεις μέσα από τη ζωή του άλλου και ο άλλος ζει μέσα από τη ζωή σου».

Για τον σύζυγό της ανέφερε πως «και το παραμικρό μου ολίσθημα το θεωρεί ποινικό αδίκημα, αλλά με συγχωρεί, επειδή με αγαπάει. Είναι ποινικό αδίκημα το ότι πχ δεν έβγαλα το κρέας από την κατάψυξη. Σε πάρα πολλά με έχει αλλάξει και τον έχω αλλάξει κι εγώ. Έχω γίνει λιγότερο επικριτική, λιγότερο φωνακλού, γιατί δεν αντέχει τις φωνές καθόλου και εγώ προέρχομαι από ένα σπίτι που φωνάζαμε. Αυτός δεν αντέχει, μπλοκάρει όλο το σύστημα, έχω χαμηλώσει το volume. Χωράω πιο εύκολα τους ανθρώπους».

Πηγή: lifo.gr

v