Εύα Μέντες: «ήταν η καλύτερη απόφαση να κάνω τα παιδιά μου μετά τα 40»

Εύα Μέντες: «ήταν η καλύτερη απόφαση να κάνω τα παιδιά μου μετά τα 40»

Η Εύα Μέντες, η γυναίκα του Ράιν Γκόσλινγκ, έδωσε πριν από λίγο καιρό μια  συνέντευξη και μίλησε για την οικογένειά της και τους λόγους, που επέλεξε να κάνει οικογένεια σε μεγαλύτερη ηλικία.

Η ηθοποιός έχει δύο κόρες και ανέφερε πως είναι πολύ ικανοποιημένη για τον εαυτό της που έγινε μητέρα στα 40 της.

«Όταν ήμουν 40 όλοι ασχολούνταν με το ότι έγινα μαμά. Και όταν έγινα 42 και ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου όλοι σχολίαζαν: ''Ω Θεέ μου, θα είσαι συνέχεια κουρασμένη. Γι’ αυτό οι άνθρωποι κάνουν παιδιά στα 20 τους''. Κι εγώ έλεγα – συγγνώμη κιόλας – αυτό είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ.

Ότι τι; Και, παρεμπιπτόντως, θέλει πιο πολλή υπομονή. Στα 20 μου δεν θα έπρεπε καν να είμαι κοντά σε ένα παιδί. Μιλούσα πολύ άσχημα και κάπνιζα. Οπότε σίγουρα τότε δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω κανένα παιδί.»

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό πώς αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω στην καριέρα της για να μεγαλώσει τα παιδιά της:

«Ήμουν τόσο ευγνώμων που μπορούσα να μείνω σπίτι. Ίσως επειδή ήμουν μεγαλύτερη. Ήξερα ότι τα παιδιά μου θα ήταν μικρά μια φορά. Και ήξερα πως ό,τι κι αν κάνω ή δεν κάνω θα τα επηρεάσει για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Δεν το ένιωθα αυτό ως πίεση τότε. Το έβλεπα σαν διαύγεια. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό επειδή ξέρω ότι πολλές γυναίκες που θέλουν να μείνουν στο σπίτι δεν μπορούν. Και η μητέρα μου ήταν μία από αυτές. Το κατάφερε αλλά ήταν δύσκολο όταν ήμουν μικρή. Α
Οπότε αυτό ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα.»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Female Quotient® (@femalequotient)

Πηγή:marieclaire.gr

v